Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce inseamna plecarea lui Stefan Gatcan din PSRM. Parlamentul R. Moldova a ajuns intr-o situatie inedita

Adevărul Adevărul,
Ce inseamna plecarea lui Stefan Gatcan din PSRM. Parlamentul R. Moldova a ajuns intr-o situatie inedita

Deputatul socialist Stefan Gatcan a anuntat marti, 30 iunie, ca paraseste fractiunea si adera la grupul parlamentar Pro Moldova, condus de Andrian Candu. Plecarea acestuia a starnit imediat reactii dure din partea socialistilor. Deputatul Vlad Batrincea l-a acuzat pe Stefan Gatcan ca s-ar fi vandut lui Vlad Plahotniuc si ca este o prostituata politica. continuă pe Adevărul

Socialistii ii cer lui Stefan Gatcan sa-si depuna mandatul de deputat si il numesc prostituata politica

Deputatul socialist Vlad Batrincea i-a cerut lui Stefan Gatcan sa-si depuna mandatul de parlamentar, dupa ce acesta a anuntat ca paraseste fractiunea PSRM si adera la Pro Moldova. Vlad Batrincea a afirmat ca Stefan Gatcan este o prostituata politica care s-ar fi vandut pentru 1-2 milioane de euro lui Vlad Plahotniuc.

Corneliu Furculita a depus un denunt la Procuratura pe numele lui Stefan Gatcan:Am informat despre coruperea deputatului

Presedintele fractiunii Socialistilor, Corneliu Furculita, a anuntat ca a depus un denunt pe numele deputatului Stefan Gatcan, dupa ce ultimul a parasit fractiunea si a aderat la grupul Pro Moldova.

Piata lemnului din Romania: Parlamentul acuzat ca va favoriza marile companii

Mai multe organizatii de mediu avertizeaza ca modificarile legislative ce se dezbat, luni, la Camera Deputatilor pot sa ofere, din nou, monopol marilor companii de pe piata lemnului din Romania si sa contribuie la mascarea taierilor ilegale de paduri,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )