Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce a insemnat Untold pentru taxiurile din Cluj-Napoca. Cifrele oficiale Clever Taxi

Adevărul Adevărul,
Ce a insemnat Untold pentru taxiurile din Cluj-Napoca. Cifrele oficiale Clever Taxi

Cluj-Napoca este un oras care se dezvolta intr-un ritm accelerat in ultimii ani, iar cu festivaluri ca Untold s-a deschis si mai mult catre turisti. continuă pe Adevărul

Toader ia apararea comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009

Tudorel Toader a luat apararea, joi dimineata, demersului comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009, care a solicitat Parchetului General dosarul - inchis - asupra scrutinului prezidential din 2009, si a explicat ca de ce a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara in cazul procurorului general Augustin Lazar, care a refuzat sa dea curs solicitarii parlamentarilor si s-a adresat CSM, potrivit surselor din presa.

VIDEO Trump a lansat un clip electoral pentru alegerile din 2020

Echipa de campanie a lui Donald Trump, care lucreaza pentru alegerile din 2020, a difuzat primul clip electoral televizat, un spot de 30 de secunde care promoveaza realizarile presedintelui republican in cele sapte luni de cand este la putere si care ii critica adversarii, relateaza AFP.

Incident grav la Eforie Nord. Lant uman pentru salvarea din mare a unor fete - VIDEO

Imagini impresionate au fost surprinse pe plaja din Eforie Nord. Turistii au facut un lant uman pentru a salva doua surori care riscau sa se inece. Fetele erau aproape de mal cand au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )