Libnet.ro
UNICEF

00:07

insemnul Illuminatilor, descoperit pe cea mai sfanta Carte din lume. E un semn clar cine conduce Planeta asta

Antena3 Antena3,
insemnul Illuminatilor, descoperit pe cea mai sfanta Carte din lume. E un semn clar cine conduce Planeta asta

Exista un scenariu extrem de popular printre consumatorii de teorii ale conspiratiei: lumea este condusa din umbra de un club al oamenilor puternici, care se trag din cea mai secreta organizatie mondiala -. continuă pe Antena3

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

Ellie White afiseaza in ultima perioada o silueta de invidiat, laudata de fani pe retelele de socializare si de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participa. Artista infloreste parca de la o aparitie la alta, este plina de viata si are un ten stralucitor.

S-a aflat! Care e cea mai mare pensie din Romania si cine o primeste

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul, scrie Adevarul. Cred ca am vazut la un magistrat.

BERD a preluat o participatie la cea mai mare banca din Republica Moldova

Un consortiu condus de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a preluat, ieri, o participatie de 41% din actiunile BC Moldova Agroindbank SA, cea mai mare banca comerciala din Republica Moldova, pentru a creste transparenta intr-un sistem financiar ce isi revine de pe urma unei fraude in valoare de un miliard de dolari, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Te simti sarac?

Lia Olguta Vasilescu, ministrul muncii, a anuntat la o emisiune TV cea mai mare pensie din Romania. N-a dat nume, dar a spus suma. in septembrie, aflam ca cea mai mare pensie din Romania bate si recorduri din UE. Aceasta a crescut in 2018 cu aproape 50% odata cu noile modificari aduse de legea pensiilor.

intreaga planeta e in stare de SOC! Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST: Cea mai valoroasa tenismena din lume, Simona Halep...

Verdict teribil primit de Simona Halep din partea medicilor. Dupa ce a parasit prematur turneele de la Wuhan si Beijing, plangandu-se de dureri puternice la spate, tenismena romana a facut analize medicale.

Romania - a doua cea mai mare crestere din UE la preturile industriale

Tara noastra ocupa locul al doilea, dupa Letonia, intre statele membre UE, din punct de vedere al cresterii preturilor productiei industriale din luna august fata de iulie, arata Oficiul European de Statistica Eurostat). Datele Eurostat indica faptul ca in Letonia preturile din industrie au crescut cu 2,1%, in Romania avansul fiind de 1%, in Danemarca - de 0,8%, iar in Belgia si Ungaria - de 0,6%.

Olguta Vasilescu a anuntat care este cea mai mare pensie din Romania

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul.

Concertul Metallica din Romania este sold-out. Organizator: Cea mai rapida vanzare din istoria concertelor de pana acum

Biletele pentru concertul pe care Metallica il va sustine anul viitor in Romania au fost epuizate intr-un timp de record 24 de ore. Organizatorii sustin ca este cea mai rapida vanzare din istoria concertelor.

Nou triunghi amoros in showbiz! Un celebru actor flirteaza pe retelele sociale cu cea mai sexy prezentatoare meteo

Sebastian Rulli si Angelique Boyer formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor, cei doi sarbatorind recent cea de-a patra aniversare de cand sunt impreuna. insa, nori negri plutesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )