Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ai insomnie? Iata alimentele care iti ajuta somnul sau ti-l distrug

Antena3 Antena3,
Ai insomnie? Iata alimentele care iti ajuta somnul sau ti-l distrug

Insomnia este una dintre problemele omului modern care trebuie sa munceasca, sa traiasca si chiar sa doarma in viteza. Grijile pentru ziua de maine nu-ti dau pace nici macar in dormitor, asa ca nu este de mirare ca . continuă pe Antena3

5 semne care iti dezvaluie ca ai un partener toxic

Se poate ca o relatie de cuplu sa-ti faca mai mult rau decat bine. Iata 5 semne care iti dezvaluie ca ai un partener toxic. Iubirea adevarata nu se bazeaza pe aspectul fizic, ci pe sentimente Sentimentul n.

5 alimente care iti pot salva viata

Sunt unele alimente sanatoase pe care atunci cand le mananci te simti vinovat, care insa ti-ar putea salva viata? Alimente sanatoase care iti pot salva viata? Bineinteles! Iar cand vorbim despre alimente.

Cel mai COOL ceas desteptator! Iti prepara singur cafeaua de dimineata!

In caz ca trezitul de dimineata ti se pare o corvoada, acest lucru s-ar putea schimba putin dupa ce vei afla ca a aparut pe piata ceasul desteptator care iti prepara cafeaua!.

Renunti la Romania si castigi 2.500 de euro pe luna. Locurile de munca care iti pot aduce un trai mai bun peste granite

Gandul la strainatate incepe cu dorinta unui trai mai bun. Asa ca romanii care au in plan sa renunte la Romania pentru un salariu mult mai consistent au acum oportunitati de angajare in Germania, Franta si Marea Britanie. Wall-Street. ro va prezinta.

Mircea Badea: Este sadism! Nu gasesc niciun motiv pentru care iti permiti sa torurezi oameni timp de 11 ore

Mircea Badea si Mihai Gadea au avut un dialog in cadrul editiei de astazi al emisiunii Sinteza Zilei, despre procesul in care fondatorul postului de televiziune Dan Voiculescu a fost tarat prin sali de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )