Libnet.ro
UNICEF

22:30

insotitorul unui grup de 50 de adolescenti a murit dupa ce a cazut intr-o rapa in Muntii Fagaras. Salvamontul il cauta:O sa dureze toata noaptea

Adevărul Adevărul,
insotitorul unui grup de 50 de adolescenti a murit dupa ce a cazut intr-o rapa in Muntii Fagaras. Salvamontul il cauta:O sa dureze toata noaptea

Insotitorul unui grup de cincizeci de adolescenti care se afla intr-o excursie in Muntii Fagaras a cazut intr-o rapa in zona numita Valea Rea. Mai multe echipaje de interventie incearca sa-l gaseasca. continuă pe Adevărul

insotitorul unui grup de 50 de adolescenti a cazut intr-o rapa in Muntii Fagaras. Salvamontul il cauta:Se pare ca este decedat. O sa dureze toata noaptea

Insotitorul unui grup de cincizeci de adolescenti care se afla intr-o excursie in Muntii Fagaras a cazut intr-o rapa in zona numita Valea Rea. Mai multe echipaje de interventie incearca sa-l gaseasca.

insotitorul unui grup de 50 de adolescenti a cazut intr-o rapa in Muntii Fagaras. Salvamontul il cauta

Insotitorul unui grup de cincizeci de adolescenti care se afla intr-o excursie in Muntii Fagaras a cazut intr-o rapa in zona numita Valea Rea. Mai multe echipaje de interventie incearca sa-l gaseasca.

Interventie de urgenta in Muntii Fagaras. insotitorul unui grup de 50 de tineri a cazut intr-o rapa. Salvamontistii sustin ca ar fi decedat

Insotitorul unui grup format din 50 de studenti, plecati in weekend la munte, a cazut intr-o rapa in zona Valea Rea. Mai multe echipaje de salvamontisti incearca sa-l.

Caz SOCANT in Italia! Un roman a murit dupa ce a cazut de la etajul trei

Un roman din Avezzano, Italia, in varsta de 31 de ani, a murit dupa ce a cazut de la etajul trei al blocului in care locuia. Anchetatorii au demarat o ancheta dupa moartea romanului si au stabilit cum s-a p.

Un instructor a cazut intr-o rapa din Muntii Fagaras. Autoritatile sunt in ALERTA

Insotitorul unui grup de cincizeci de adolescenti care se afla intr-o excursie in Muntii Fagaras a cazut intr-o rapa in zona dintre Varful Moldoveanu si Iezerul Triunghiular. Mai multe echipaje de.

Doliu! A murit dupa ce a cazut 100 de metri in gol

Un batran, in varsta de 84 de ani, a murit in Alpi dupa ce a cazut 100 de metri in gol in timpul unei drumetii in sudul Germaniei. Batranul era in zona Schliersee, un lac aflat la circa 10 kilometri de.

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Un barbat in varsta de 80 a murit, miercuri, dupa ce a cazut de pe acoperisul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Directorul unitatii medicale, doctorul Cristina Atanasoaie Iacob, a decla.

Sfarsit HALUCINANT! Un barbat din Bacau a murit dupa ce a fost impuns de un taur in spatele unui SUPERMARKET

Un bacauande 60 de ani a murit vineri dupa ce a fost lovit impuns un un taur, in spatele magazinului Kaufland Milcov. Incidentula avut loc dupa ce victima incercase sa alunge mai multe vaci,.

Doliu in lumea patinajului! Un SPORTIV, medaliat la Soci, a murit dupa ce a fost injunghiat de doi necunoscuti (FOTO)

Denis Ten, medaliat cu bronz la patinaj artistic, la Jocurile Olimpice de la Soci, s-a stins din viata, joi, la varsta de 25 de ani, dupa ce a fost injunghiat de doi barbati. Din nefericire, el nu mai este.

Doliu la Casa Alba: Un agent care se ocupa de protejarea lui Donald Trump a murit dupa vizita acestuia din Scotia

Un agent de la Secret Service care se ocupa cu paza si protectia presedintelui american Donald Trump a murit marti dupa ce suferise un atac vascular cerebral duminica in timpul vizitei liderului de la Casa Alba la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )