Libnet.ro
UNICEF

14:15

Inspectia Judiciara face verificari n cazul procurorilor care au nceput ancheta privind protestul din 10 august

Hotnews Hotnews,
 Inspectia Judiciara face verificari n cazul procurorilor care au nceput ancheta privind protestul din 10 august

Inspectia Judiciara efectueaza verificari prealabile cu privire la procurorii militari Ionel Corbu si Bogdan Parlog, cei care au demarat ancheta in legatura cu modul de interventie al jandarmilor in timpul protestului din 10 august, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Inspectiei Judiciare. continuă pe Hotnews

Procurorii care ancheteaza interventiei jandarmilor la protest, verificati de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara efectueaza verificari prealabile cu privire la procurorii militari Ionel Corbu si Bogdan Parlog, cei care au demarat ancheta in legatura cu modul de interventie al jandarmilor in timpul.

Surse: Procurorul de la proteste, anchetat de Inspectia Judiciara

Lovitura pentru procurorul militar care a fost la proteste. Potrivit unor surse, Inspectia Judiciara va demara verificari in cazul lui Bogdan Parlog. Vorbim de o ancheta care ar veni in urma unor lucruri care.

Inspectia Judiciara s-a autosesizat in cazul procurorului militar Iulian Corbu

Inspectia Judiciara s-a sesizat in cazul afirmatiilor procurorului militar Iulian Corbu, cel care coordoneaza ancheta privind violentele de la protestul de pe 10 august, dupa ce acesta s-a antepronuntat,.

La sugestia ministrului Justitiei, Inspectia Judiciara s-a autosesizat cu privire la declaratiile procurorului Ionel Corbu

Inspectia Judiciara s-a autosesizat luni in cazul prim-procurorului militar Ionel Corbu, ce caracterizase interventia Jandarmeriei drept nejustificata. Actiunea institutiei vine la doar cateva ore dupa declaratiile ministrului Tudorel Toader, care afirmase ca doar IJ se poate pronunta daca procurorul s-a antepronuntat in acest caz.

Procurorii care ancheteaza violentele de la mitingul diasporei, verificati de catre Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a decis o ancheta privind procurorii care se ocupa de cercetarea violentelor ce au avut loc in Piata Victoriei la mitingul diasporei ce a avut loc pe 10 august. Potrivit unor surse.

Tudorel Toader cere anchetarea unui procuror dupa declaratiile privind incidentele din Piata Victoriei: Numai Inspectia Judiciara poate sa dea un raspuns (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca Ionel Corbu, prim-procurorul Parchetului militar ar trebui sa fie anchetat de Inspectia Judiciara. Asta dupa ce Corbu a declarat dupa.

Surse: Procurorul prezent la protest, anchetat de Inspectia Judiciara

Prezenta procurorului Bogdan Pirlog in Piata Victoriei, pe 10 august, va fi verificata de Inspectia Judiciara. Inspectorii judiciari vor trebui sa vada ce rol a avut acesta la protest, in conditiile in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )