Libnet.ro
UNICEF

14:30

Inspectia Judiciara a facut public propriul protocol de colaborare cu SRI

Adevărul Adevărul,
Inspectia Judiciara a facut public propriul protocol de colaborare cu SRI

Inspectia Judiciara a trimis la Consiliul Superior al Magistraturii protocolul de colaborare incheiat cu Serviciul Roman de Informatii. continuă pe Adevărul

Lovitura in Justitie! PROTOCOLUL dintre SRI si INSPECTIA JUDICIARA, facut PUBLIC (FOTO)

Inspectia Judiciara a facut public, marti, protocolul de colaborare incheiat cu Serviciul Roman de Informatii SRI) in februarie 2016. in comunicatul Inspectiei Judiciare este mentionat ca protocolul nu.

Inspectia Judiciara a facut public protocolul incheiat cu SRI

Inspectia Judiciara a publicat pe Facebook protocolul incheiat cu SRI. Inspectia Judiciara a solicitat, la data de 28 martie 2018, declasificarea Protocolului privind organizarea cooperarii intre.

Protocolul secret ICCJ-SRI, publicat de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a facut astazi public protocolul cu SRI, precizand ca in niciuna dintre procedurile administrative de verificare a activitatii si conduitei judecatorilor, procurorilor si magistratilor-asistenti de la inalta Curte de Casatie si Justitie, derulate in intervalul in care Protocolul a fost in vigoare, nu a solicitat si nu a transmis Serviciului Roman de Informatii date si informatii si nici nu a fost exercitata nici o actiune disciplinara ca efect al protocolului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )