Libnet.ro
UNICEF

05:15

Inspectia muncii, amenzi drastice pentru firmele de plasare a fortei de munca in strainatate

B1 B1,
Inspectia muncii, amenzi drastice pentru firmele de plasare a fortei de munca in strainatate

Inspectia Muncii a amendat drastic firmele de plasare a fortei de munca in strainatate in urma unor controale efectuate in ultimele zile. Amenzile au depasit suma de9,2 milioane de lei in urma. continuă pe B1

Inspectia Muncii: Amenzi de peste 9,2 milioane lei pentru firme din constructii, service-uri auto si agentii de plasare a fortei de munca in strainatate

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 9,2 milioane de lei in urma controalelor efectuate in aceasta luna in domeniile constructiilor, intretinerii si reparatiilor de autovehicule si a agentilor de plasare a fortei de munca in strainatate.

Firmele de plasare a fortei de munca in strainatate, verificate de ITM Mehedinti

Si in judetul Mehedinti s-a desfasurat campania Nntionala pentru verificarea respectarii de catre persoane juridice care desfasoara activitati de mediere si plasare forta de munca in strainatate, a prevederilor Legii nr. 1562000 privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate, anunta ITM Mehedinti.

Munca la negru, inca in floare. Amenzi de 9,2 milioane lei date de Inspectia Muncii in mai

Inspectia Muncii a realizat in ultima luna peste 4. 000 de controale la agentii de plasare a fortei de munca in strainatate si la firme din domeniile constructiilor, intretinerii si reparatiilor de autovehicule, in urma carora a aplicat amenzi in valoare totala de 9,2 milioane de lei.

Inspectia Muncii, 235.000 de lei amenzi companiilor ce trimit romani la munca, in strainatate

Inspectia Muncii, 235. 000 de lei amenzi companiilor ce trimit romani la munca, in strainatate.

Inspectia Muncii face verificari la companiile care si-au trimis angajatii in somaj tehnic

Inspectia Muncii face verificari asupra companiilor care au incasat somaj tehnic de la stat, desi beneficiau in acelasi timp si de fonduri europene, controalele derulandu-se si asupra PFA-urilor sau intreprinderilor individuale, a afirmat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Romania, locul 3 la numarul de amenzi date pentru nerespectarea protectiei datelor

Romania ocupa locul trei in Europa la numarul de amenzi date pentru nerespectarea protectiei datelor. in cei doi ani de cand Regulamentului General privind Protectia Datelor a devenit lege in Romania, au fost aplicate 26 de sanctiuni.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )