Libnet.ro
UNICEF

01:06

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de aproximativ 2 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inspectia Muncii a aplicat amenzi de aproximativ 2 milioane de lei

Inspectia Muncii a efectuat, in perioada 14 - 18 martie 2016, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 2. 700 de lei 474. 931 euro) si au fost depistate 159 de persoane care lucrau la negru, potrivit unui comunicat al institutiei, remis, astazi, redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier are bugetate venituri de 55 milioane lei

Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier are programate pentru 2016 venituri totale in suma de 55,5 milioane lei si cheltuieli similare, cheltuielile de personal fiind stabilite la 27,48 milioane ei, conform bugetului publicat in Monitorul Oficial.

Smartree estimeaza afaceri de aproximativ 11 milioane de euro in acest an, in crestere cu 15%

Smartree, companie de externalizare a proceselor de HR, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri in crestere cu aproximativ 15%, dupa ce in 2015 a avut un rulaj in valoare de 9,6 milioane de euro, in contextul evolutiei pietei de profil, a declarat.

Cum vrea statul sa previna infectarea PC-urilor prefecturilor cu virusi care cer bani pentru decriptarea fisierelor: Un sistem de securitate IT in valoare de 9,2 milioane lei

Ransomware-ul, un virus informatic ce cripteaza fisierele si solicita plata unei rascumparari de 300-500 dolari pentru redobandirea accesului la documente, este unul dintre incidentele in crestere care au afectat PC-urile autoritatilor publice locale de la finele anului 2015 si pana in prezent, potrivit CERT-RO. Acesta este unul dintre motivele pentru care Ministerul Comunicatiilor si CERT-RO vor sa implementeze in acest an un sistem care sa asigure securitatea infrastructurilor cibernetice din cadrul prefecturilor, proiect avizat saptamana trecuta in CSAT si pentru care este alocata suma de 9,2 milioane de lei de la bugetul de stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )