Libnet.ro
UNICEF

07:15

Inspectia Muncii a dat amenzi de peste sase milioane de lei pentru munca la negru

România Liberă România Liberă,
Inspectia Muncii a dat amenzi de peste sase milioane de lei pentru munca la negru

In primele zece zile ale lunii iulie, Inspectoratele teritoriale de munca au executat actiuni de con. continuă pe România Liberă

Inspectia Muncii a efectuat peste 30.000 de controale de la declansarea starii de urgenta

Inspectia Muncii a efectuat peste 30. 000 de controale de la declansarea starii de urgenta si a aplicat amenzi in valoare de 45 de milioane de lei.

Ce spune Andreea Balan despre fericirea dupa divort. Le-a dat criticilor peste nas

Andreea Balan a facut faimoasa provocare de pe Interne, AMN-AM, cu Amna, datorita careia au fost dezvaluite cateva secrete din viata sa personala, intens comentata in aceste zile, dupa ce a fost surprinsa in tandreturi, la mare, alaturi de un alt barbat. Andreea Balan, despre fericirea dupa divot. Le place suferinta. Vor sa te vada .

Peste 12.000 de amenzi, in valoare de aproape 4,5 milioane de lei, date dupa controale vizand respectarea masurilor de protectie sanitara

Peste 12. 000 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproape 4,5 milioane de lei, au fost date in urma controalelor facute de reprezentanti ai mai multor autoritati la operatori economici si persoane, vizand respectarea masurilor de protectie sanitara. Cele mai multe amenzi - peste 6. 600 - au fost date pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

Jandarmii au dat amenzi la mitingul din Piata Victoriei. Orban spune ca nu i-a inteles rostul

Jandarmii au dat 13 amenzi in valoare totala de 16. 500 de lei unor persoane care au participat, dumi.

BVB Rulaj de 15,5 milioane lei, cu mult sub media anului

Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de numai 15,5 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului, de circa 49,36 milioane de lei, in ton cu perioada cu rulaje reduse pe care o traverseaza bursa noastra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )