Libnet.ro
UNICEF

07:45

Inspectie la cea mai VECHE CENTRALA NUCLEARA din SUA, dupa trecerea uraganului Sandy.

România Liberă România Liberă,
Inspectie la cea mai VECHE CENTRALA NUCLEARA din SUA, dupa trecerea uraganului Sandy.

Autoritatea pentru siguranta nucleara din Statele Unite NRC) a anuntat, marti, lansarea unei misiuni de inspectie la centrala din Oyster Creek, cea mai veche din tara, unde a fost declansata o procedura de alerta dupa trecerea uraganului Sandy, la sfarsitul lui octombrie, informeaza Mediafax. Intr-un comunicat, NRC explica faptul ca trei dintre anchetatorii sai lucreaza in aceasta centrala situata in New Jersey est) ca raspuns la intrebarile ridicate de impactul uraganului Sandy asupra . continuă pe România Liberă

Cea mai ieftina insula din SUA, scoasa la vanzare pentru 120.000 de dolari

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, devenind instantaneu cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de.

Afla care este cea mai ieftina insula din SUA.

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, potrivit b1. ro. Ea a devenit, astfel, cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de 2. 000 de metri patrati si gazduieste pe teritoriul sau o cabana de 37 de metri patrati, construita in 1960, scrie Huffington Post. Pretul mic se justifica si prin faptul ca insula nu este situata chiar intr-o zona tropicala. In timpul ierii, temperaturile scad sub zero .

Cea mai populara imagine din toate timpurile este facuta pe un teren de baschet

Realizata pe pelicula si vazuta pentru prima oara cateva ore mai tarziu dupa ce a fost developata, imaginea de mai jos a fost definita ca fiind cea mai importanta, populara si remarcabila poza din toate timpurile. Imaginea a luat locul intai intr-un top realizat de Sports Illustrated, o autoritate importanta din domeniul sportiv, dar nicidecum din domeniul fotografiei artistice. Interesant este insa ca multe dintre imaginile care fac istorie nu au neaparat o latura artistica ci pur si simplu acel .

Robert Sarovic la cea mai buna prestatie personala in acest sezon

Robert Sarovic, noul capitan al echipei BC Timisoara, a realizat cea mai buna prestatie personala stagionala in victoria repurtata asupra lui BCM U Pitesti, scor 82-76. Meciul a avut loc la Sala Constantin Jude si conteaza pentru etapa a 6-a i.

Aurul si dolarul - cresteri importante, pe fondul situatiei din SUA

Cotatia aurului a inregistrat cel mai important castig saptamanal din ianuarie * Dolarul, in a treia saptamana de avans fata de euro Pretul aurului a consemnat, in intervalul 5-9 noiembrie, pe piata futures americana, cel mai mare castig saptamanal din ianuarie pana in prezent, investitorii speculand ca Statele Unite vor extinde stimulentele monetare dupa realegerea lui Barack Obama in functia de presedinte al tarii.

Primaria Capitalei secretizeaza modul in care se iau decizile Comisiei Tehnice de Urbanism, forul care avizeaza cele mai importante proiecte imobiliare din oras

Primaria Capitalei a trecut la secret modul in care se iau deciziile Comisiei Tehnice de Urbanism, forul unde se discuta cele mai importante proiecte imobiliare din Bucuresti si derogarile de la Planul Urbanistic General. Astfel, persoanele care doresc sa participe la aceste sedintele Comisiei vor avea acces doar atunci cand se prezinta proiectele pe care investitorii doresc sa le realizeze, dupa care discutiile dintre membrii Comisiei pe marginea proiectelor si decizia fiecarui membru vor fi secrete. Presedintele CTUAT, Sorin Gabrea a declarat ca decizia finala va fi totusi comunicata persoanelor interesate - proiectantilor, beneficiarilor si presei la cateva zile dupa sedinta Comisiei. In acest fel publicul nu va sti insa cine sustine avizarea unui proiect si motivele care stau la baza deciziilor.

Centrala nucleara, obiectiv turistic?.

Primarul din Cernavoda spune ca multi turisti suna si il roaga sa li se permita accesul in centrala. Pe langa plaje si cluburi, judetul Constanta ar putea atrage turisti si cu ajutorul. centralei nucleare. De ani buni exista intentia de a exploata, din punct de vedere turistic, Centrala Nuclearelectrica de la Cernavoda, dar niciodata intentia nu a fost dusa la capat. Ieri, primarul localitatii, Gheorghe Hansa, a pus din nou pe tapet ideea, in cadrul unei conferinte de presa. Foarte multi .

Centrala nucleara de la Cernavoda ar putea fi vizitata si fotografiata contra cost

Centrala Nuclear-Electrica de la Cernavoda ar putea fi vizitata si fotografiata de turisti contra cost, chiar daca pana acum acest lucra era interzis, relateaza sursele de presa.

Turism atomic. Centrala nucleara de la Cernavoda, vizitata si fotografiata contra cost

Centrala Nuclear-Electrica de la Cernavoda ar putea fi vizitata si fotografiata de turisti contra cost, chiar daca pana acum acest lucra era interzis. Proiectul a fost initiat de primarul orasului Cernavoda,.

Primaria din Cernavoda vrea sa contruiasca langa centrala nucleara o terasa pentru turisti

Primaria din Cernavoda vrea sa contruiasca langa centrala nuclearelectrica o terasa pentru turisti, intrucat a primit multe cereri de la cetatenii care vor sa vada unitatea de aproape, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )