Libnet.ro
UNICEF

01:06

Inspectoratul Scolar: 85 de cazuri de gripa au fost confirmate n scolile din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Inspectoratul Scolar: 85 de cazuri de gripa au fost confirmate n scolile din Bucuresti

85 de cazuri de gripa au fost confirmate in ultimele zile in unitatile de invatamant din Capitala, fiind vorba si despre sase gradinite care au raportat mai multe de trei cazuri de gripa, potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Bucuresti. continuă pe Hotnews

85 de cazuri de gripa in scolile din Bucuresti

85 de cazuri de gripa au fost raportate pana acum in scolile din Capitala, relateaza Digi 24. Reamintim ca Ministerul Educatiei a solicitat ca scolile din intreaga tara sa fie inchise maine din cauza gripei, in urma recomandarilor transmise de Ministerului Sanatatii.

ISMB: 85 de cazuri de gripa in unitatile scolare din Capitala

85 de cazuri de gripa au fost raportate pana acum in scolile din Capitala, relateaza Digi 24. Reamintim ca Ministerul Educatiei a solicitat ca scolile din intreaga tara sa fie inchise vineri, 25 ianuarie, din cauza gripei, in urma recomandarilor transmise de Ministerului Sanatatii.

Aproape 50 cazuri de gripa in Olt, in cel mai mare spital din judet impunandu-se restrictii. Cum se actioneaza in gradinite si scoli

Alte 17 cazuri de gripa au fost confirmate, intr-o saptamana, prin analize de laborator, numarul imbolnavirilor ajungand, astfel, in Olt, la 48. S-au impus restrictii in spitale, dar si masuri suplimentare in colectivitatile de scolari si prescolari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )