Libnet.ro
UNICEF

17:00

Inspectorii antifrauda au identificat un prejudiciu de peste 46,1 milioane lei in comertul cu produse din carne

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inspectorii antifrauda au identificat un prejudiciu de peste 46,1 milioane lei in comertul cu produse din carne

Inspectorii antifrauda fiscala au descoperit o retea de 72 de firme specializate in crearea unor circuite de tranzactionare fictiva de carne si subproduse din carne, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Fiscul sustine ca, prin diminuarea bazei impozabile a profitului si deducerea nelegala a TVA, bugetul general consolidat al statului a fost prejudiciat cu suma de 46,137 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Inspectorii antifrauda au depistat o retea evazionista formata din peste 100 de firme

Inspectorii antifrauda au identificat o retea evazionista formata din peste 100 de agenti economici, iar in urma verificarilor efectuate a fost descoperit un prejudiciu adus bugetului de stat de 21,4 milioane lei, reprezentand taxa pe valoare adaugata si impozit pe profit, informeaza un comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Inspectorii antifrauda au descoperit o retea evazionista formata din peste 100 de firme

Inspectorii antifrauda au identificat o retea evazionista formata din peste o suta de agenti economici, iar in urma verificarilor efectuate a fost descoperit un prejudiciu adus bugetului de stat de 21,4 milioane lei, reprezentand taxa pe valoare.

Inspectorii de la Antifrauda au depistat o retea evazionista formata din peste 100 de firme. Prejudiciul adus bugetului ar fi de peste 21 milioane de lei

Inspectorii Antifrauda au depistat o retea evazionista formata din peste 100 de firme care au prejudiciat Statul cu 21,4 milioane lei, reprezentand taxa pe valoare adaugata si impozit pe profit.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )