Libnet.ro
UNICEF

08:15

Inspectorii ITM au amendat brutaria din Ditrau cu 10.000 de lei

România Liberă România Liberă,
Inspectorii ITM au amendat brutaria din Ditrau cu 10.000 de lei

Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca au constatat mai multe nereguli la brutaria din . continuă pe România Liberă

Brutaria din Ditrau, amendata cu 10.000 de lei de catre Inspectoratul de Munca Motivul: impamantare neconforma a unor echipamente

Inspectorii de munca au dat o amenda de 10. 000 de lei si au constatat patru abateri la brutaria din Ditrau unde sunt angajati cei doi muncitori din Sri Lanka, in urma verificarilor facute acolo, a declarat marti la Digi 24 secretarul de stat in Ministerul Muncii Tudor Polak. El a precizat ca in legatura cu cei doi brutari din Sri Lanka, pentru care locuitorii din Ditrau s-au scandalizat ca le ating painea, nu au fost constatate probleme, fiind angajati legal.

Inspectia Muncii face luni un control la brutaria din Ditrau

Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca ITM) Harghita efectueaza, luni, un control la brutaria din Ditrau, in urma acuzatiilor lansate de unii localnici, fosti angajati, despre conditiile de munca, modul de salarizare si comportamentul patronului, transmite Agerpres.

Ministrul Muncii a trimis ITM peste brutaria din Ditrau. Alexandru: Orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat

Ministrul Muncii Violeta Alexandru anunta ca a trimis un control ITM la brutaria din Ditrau, pentru a verifica legalitatea contractelor celor doi brutari din Sri Lanka, precizand insa ca ei au venit sa castige o paine si orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat.

Brutaria din Ditrau a fost amendata de ITM cu 10.000 de lei

Inspectorii de Munca au constatat patru abateri la brutaria de la Ditrau, iar pentru una dintre acestea au dat o amenda de 10. 000 de lei.

Amenda de 10.000 de lei pentru firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi

Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Harghita a efectuat un control la firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi, iar la final inspectorii au amendat societatea cu 10. 000 de lei.

Brutaria din Ditrau a fost amendata cu 10.000 de lei de Inspectoratul Teritorial de Munca Harghita

Brutaria din localitatea harghiteana Ditrau, unde a izbucnit un imens scandal dupa ce patronul societatii a angajat ca brutari doi muncitori din Sri Lanka, a fost amendata cu 10. 000 de lei de catre inspectorii teritoriali de munca din Harghita.

Control al inspectorilor ITM la brutaria din Ditrau, dupa ce fostii angajati s-au plans de conditiile de munca Seful ITM Harghita: Sri-lankezii lucreaza legal

Specialistii Inspectoratului Teritorial de Munca au ajuns luni in control in comuna harghiteana Ditrau, dupa ce unii localnici, fosti angajati ai brutariei de acolo, s-au plans de modul de salarizare si.

Patronii brutariei din Ditrau au facut plangere la politie: Satenii risca pedeapsa cu inchisoarea!

Grupul care Ii-a amenintat si hartuit pe cei doi lucratori din Sri Lanka angajati la o brutarie din Ditrau risca pedeapsa cu inchisoarea pentru faptele comise. Proprietarii brutariei au depus o plangere.

Patronii brutariei din Ditrau au facut plangere penala la Politie pentru amenintare, incitare la ura si discriminare

Conducerea brutariei din Ditrau a depus plangere penala la Politia Municipiului Gheorgheni pentru amenintare, incitare la ura sau discriminare si tulburarea ordinii publice, in urma situatiei generate in comuna de angajarea la firma in cauza a doi muncitori din Sri Lanka.

Digi 24: EXCLUSIV |Rasismul din Ditrau a provocat ingrijorare in Sri Lanka. Familiile brutarilor au cerut sa stie daca acestia sunt in siguranta

Scandalul rasist din Ditrau a provocat ingrijorare in Sri Lanka, atat in randul familiilor celor doi brutari, cat si in cazul reprezentantilor firmei locale de forta de munca, care au contactat firma partenera din Romania specializata in recrutarea de muncitori din Asia, pentru a se interesa daca cei doi singalezi sunt in pericol.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )