Libnet.ro
UNICEF

10:01

Instagram, tinta unei anchete UE privind protectia datelor personale ale minorilor

Hotnews Hotnews,
 Instagram, tinta unei anchete UE privind protectia datelor personale ale minorilor

Reteaua de socializare Instagram, detinuta de Facebook, este tinta unei anchete in Europa, ce a fost lansata de autoritatea de reglementare irlandeza privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor minori, potrivit presei britanice citate de Agerpres. continuă pe Hotnews

Instagram, tinta unei anchete UE privind protectia datelor personale ale minorilor

Reteaua de socializare Instagram, detinuta de Facebook, este tinta unei anchete in Europa, ce a fost lansata de autoritatea de reglementare irlandeza privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor minori, potrivit presei britanice citate de Agerpres.

Instagram este vizat intr-o ancheta privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor minori

Reteaua de socializare Instagram, detinuta deFacebook, a devenit tintaunei anchete in Europa,privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor minori, conform BBC.

British Airways, amendata cu 20 de milioane de lire pentru expunerea datelor personale si financiare a peste 400.000 de clienti, in 2018

Operatorul aerian British Airways a fost amendat cu 20 de milioane de lire sterline 26 milioane dolari) de catre Biroul Comisarului pentru Informatii din Marea Britanie, in urma unui atac cibernetic in care au fost furate datele personale si financiare a 429. 612 clienti, in 2018, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2287 seconds )