Libnet.ro
UNICEF

06:45

Instaleaza statii de plata in toata tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Instaleaza statii de plata in toata tara

Banca de stat CEC Bank va instala in unitatile sale 382 statii de plata care vor prelua o parte dintre atributiile casierilor, in urma unui parteneriat incheiat cu furnizorul de terminale SelfPay, a anuntat astazi compania. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania si vinde afacerea de leasing operational, folosita de firme din toata tara

Grupul Financiar Banca Transilvania a anuntat, luni, ca isi vinde afacerea de leasing operational, un serviciu folosit de firme din toata tara care doresc sa foloseasca masinile primite in leasing fara sa le intre in proprietate la finalizarea contractului.

Perchezitii de amploare in toata tara: Medici, acuzati ca au emis diagnostice false si retete fictive

Zeci de perchezitii au loc miercuri in toata tara intr-un dosar in care mai multi medici sunt suspectati ca au stabilit diagnostice fictive pe baza carora au emis bilete de trimitere si retete false,.

Atentionare meteo! Ploi, vant si grindina in aproape toata tara

Vremea este instabila in toata tara si vor fi ploi pe spatii extinse in toate regiunile, insa aceste nu vor fi importante cantitativ. Potrivit ANM, doar la munte se vor acumula cantitati considerabile de.

FOTOGALERIE Greva de avertisment n sanatate: Sute de angajati au iesit n curtile spitalelor din toata tara: Mincinosii! Mincinosii! / Vrem salarii decente!

Mii de angajati din sanatate - in special asistente si infirmiere, nu medici - au protestat, luni dimineata, in spitalele din intreaga tara, intrerupand lucrul pentru o greva de avertisment de doua ore, intre 9:00 si 11:00. La protest au participat angajati nemultumiti din sistem, care acuza ca salariile lor au scazut in unele cazuri, in urma plafonarii sporurilor. Protestatarii care au iesit in curtile spitalelor au scandat Mincinosii! Mincinosii!, Vrem salarii decente. Noi muncim si voi furati. Reprezentantii sindicatelor au fost invitati astazi la noi negocieri cu ministrul Sanatatii.

FOTOGALERIE Greva de avertisment n sanatate: Sute de angajati au iesit n curtile spitalelor din toata tara: Vrem salarii decente!/Mincinosii!

Mii de angajati din sanatate - in special asistente si infirmiere, nu medici - au protestat, luni dimineata, in spitalele din intreaga tara, intrerupand lucrul pentru o greva de avertisment de doua ore, intre 9:00 si 11:00. La protest au participat angajati nemultumiti din sistem, care acuza ca salariile lor au scazut in unele cazuri, in urma plafonarii sporurilor. Protestatarii care au iesit in curtile spitalelor au scandat Mincinosii! Mincinosii!, Vrem salarii decente. Noi muncim si voi furati. Reprezentantii sindicatelor se afla la aceasta ora la noi negocieri la Ministerul Sanatatii, in conditiile in care vineri este programata greva generala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )