Libnet.ro
UNICEF

14:00

Instanta suprema desemneaza judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Instanta suprema desemneaza judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Inalta Curte de Casatie si Justitie desemneaza vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori din cadrul acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile. continuă pe Antena3

nalta Curte i-a tras la sorti pe judecatorii care vor face parte din BEC la europarlamentare. Unul dintre ei a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dragnea la trei ani si jumatate de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori ai acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare, transmite Agerpres. Unul dintre magistrati a facut parte din completul care in iunie 2018 l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE: iCCJ desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din BEC

Tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai ICCJ membri ai Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai are loc astazi, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Update: inalta Curte a desemnat cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare. Cine sunt ei

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare, anunta.

Are loc tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai inaltei Curti, ce vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare

Vineriare loc tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) care vor fi membri ai Biroului Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare din 26 mai,.

iCCJ: Au fost desemnati judecatorii care fac parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Update:inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori din cadrul acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile.

O sansa sa scapam de Valcov: instanta suprema a dat motivarea condamnarii la 8 ani de inchisoare

A trecut atat de mult timp de cand a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, incat este normal sa fi uitat ca Valcov, pe langa faptul ca este somitatea din spatele bugetului dezastruos, e un penal. Darius Valcov a fost condamnat pe 8 februarie 2018 la 8 ani de inchisoare cu executare pentru mai [] .

Mastercard - Bank of the Year, editia a IV-a: cine sunt specialistii si antreprenorii care vor stabili la cine ajung trofeele in acest an

Competitia Mastercard - Bank of the Year respecta, ca in fiecare an, traditia cooptarii unui juriu profesionist ce va stabili dupa o analiza transparenta si obiectiva bancile si IFN-urile care vor pleca acasa cu mult ravnitele trofee.

La mai bine de un an de la condamnarea lui Darius Vlcov la 8 ani de nchisoare pentru coruptie, instanta suprema a motivat decizia

Motivarea sentintei de condamnare a lui Darius Valcov, in prima instanta, la 8 ani de inchisoare cu executare a fost redactata de magistratii instantei supreme, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Motivarea a fost finalizata la mai bine de un an de la pronuntarea deciziei in procesul in care consilierul premierului Viorica Dancila este judecat pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia.

Pisica a intrat la zoo si s-a dus direct in cusca linxului. Toti au crezut ca vor avea parte de ceva sangeros, dar ce a urmat i-a lasat fara cuvinte. Cred ca face asta de ceva timp! (VIDEO)

Pisica intrase la Zoo, a trecut de vizitatori si a intrat direct in cusca linxului si s-a asezat langa el. Toti au crezut ca vor asista la o scena sangeroasa, doar ca ce a urmat i-a lasat fara.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna martie

Luna martie 2019 vine cu vesti bune si noroc in dragoste pentru o parte dintre zodii. Acestea se vor bucura de prezenta lui Venus, planeta iubirii si a armoniei. Leu - Cei care se afla in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )