Libnet.ro
UNICEF

21:30

Instanta suprema exclude mai multe probe din dosarul Udrea-Andronic

Hotnews Hotnews,
 Instanta suprema exclude mai multe probe din dosarul Udrea-Andronic

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus luni excluderea mai multor probe din dosarul in care Elena Udrea a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, alaturi de jurnalistul Dan Andronic, acuzat de marturie mincinoasa, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Lovitura crunta pentru DNA in dosarul Udrea - Andronic. iCCJ exclude mai multe probe

Lovitura dura primita de DNA in dosarul Udrea - Andronic. inalte Curte de Casatie si Justitie a decis ca perchezitia informatica efectuata de DNA a fost una ilegala. Este vorba despre dosarul din.

Italianul cu opt clase care a operat n mai multe clinici din Bucuresti a fost ajutat de un fals avocat

Matteo Politi, italianul care a operat in mai multe clinici private din Bucuresti desi avea doar opt clase, a fost ajutat de un fals avocat, a declarat la Europa FM avocata Monica Cercelescu, director de comunicare la Uniunea Nationala a Barourilor din Romania.

Persoanele cu dizabilitati au iesit in strada in mai multe orase din tara, nemultumite de bugetul pe 2019: Nu negociem viata copiilor nostri

Zeci de oameni, intre care si persoane cu dizabilitati, au protestat vineri in mai multe judete din tara dar si in Bucuresti, fata de bugetul pe 2019, care prevede ca autoritatile locale sa sustina integral finantarea asistentei sociale. Manifestantii cer si infiintarea Fondului pentru Dizabilitate.

La furat pe stadion. Doi adolescenti au fost prinsi de politisti dupa ce furasera mai multe panouri din interiorul unei arene sportive

Doi tineri, de 16 si 18 ani, sunt cercetati pentru furt calificat, in contextul in care o patrula de Politie i-a depistat pe strada in timp ce transportau cu un carut mai multe panouri metalice.

Noi revendicari si proteste ale Vestelor Galbene in mai multe orase din Franta. Ce solicitari AU ADAUGAT protestatarii pe lista

Cateva mii de Veste Galbene sustin noi proteste, de data aceasta indreptate nu doar impotriva Guvernului, ci si a Parlamentului, avand loc ciocniri intre demonstranti si politie, relateaza Le.

Disputa pe tema apei potabile n Ploiesti: Directia de Sanatate interzice consumul apei n mai multe zone / Apa Nova: Apa este conforma pentru consum

Interdictia de consum a apei in zonele din Ploiesti afectate de avaria aparuta, sambata, la sistemul de aprovizionare cu apa potabila din nordul si centrul municipiului, se mentine pana la confirmarea incadrarii apei furnizate in parametrii de potabilitate, potrivit unui comunicat de duminica al Directiei de Sanatate Publica DSP), transmite Agerpres. Apa Nova a transmis sambata, ca, din punctul ei de vedere, prin solutia de transferare pe o alta sursa conform recomandarilor Directiei de Sanatate Publica, apa este conforma pentru consum.

FRANKFURTER ALLGEMEINE SONNTAGSZEITUNG (FAZ): Rusia are mai multe rachete de croaziera decat se credea

Rusia are mai multe rachete de croaziera SSC-8 cu raza medie de actiune decat se credea anterior, a relatat duminica ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAZ), citand o sursa nenominalizata din serviciile de informatii occidentale, transmite DPA.

Presa germana: Rusia are mai multe rachete de croaziera decat se credea

Rusia are mai multe rachete de croaziera SSC-8 cu raza medie de actiune decat se credea anterior, a relatat duminica ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAZ), citand o sursa nenominalizata din.

Rusia are mai multe rachete de croaziera dect se credea

Rusia are mai multe rachete de croaziera SSC-8 cu raza medie de actiune decat se credea anterior, a relatat duminica ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAZ), citand o sursa nenominalizata din serviciile de informatii occidentale, transmite Agerpres.

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine, apoi a adormit la locul faptei. Cum l-au gasit politistii - VIDEO

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine pentru ca, in cele din urma, sa adoarma la locul faptei. Incapabil sa se mai tina de propriile picioare, tanarul beat s-a prabusit prin geamul magazinului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )