Libnet.ro
UNICEF

21:45

Instanta suprema sesizeaza CCR in legatura cu Legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI

Antena3 Antena3,
Instanta suprema sesizeaza CCR in legatura cu Legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu neconstitutionalitatea unor prevederi din Legea privind declasificarea unor documente. Marti, 20. continuă pe Antena3

Legea lui Dragnea si Tariceanu privind desecretizarea protocoalelor, atacata la Curtea Constitutionala

Inalta Curte de Casatie si Justitie a atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege privind desecretizarea protocoalelor, adoptata saptamana trecuta de Parlament la initiativa lui Liviu Dragnea si.

Legea privind protectia persoanelor referitor la prelucrarea datelor merge la promulgare. CCR a respins sesizarea de neconstitutionalitate a PNL

Legea privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor merge la promulgare in conditiile in care judecatorii Curtii Constitutionale au respins, marti, ca neintemeiata sesizarea PNL. Liberalii acuzau faptul ca legea initiata de Nicolae Serban transforma operatorii de telefonie mobila in agenti de informare cu privire la mandatele secrete de ascultare emise de judecatori. Concret, legea spune ca operatorii trebuie sa notifice persoanele fizice vizate in cazul unor incidente de securitate.

Nicolicea avanseaza ipoteza ca Guvernul sa atace la CCR refuzul presedintelui privind remanierea a doi ministri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat marti ca Executivul ar trebui sa analizeze o eventuala sesizare la CCR a unui conflict juridic intre Guvern si Presedintie, dupa ce seful statului a provocat o incurcatura bine facuta cu revocarea si numirea unor ministri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )