Libnet.ro
UNICEF

01:05

Institutul Cantacuzino va incepe sa produca din nou vaccinul antigripal

B1 B1,
Institutul Cantacuzino va incepe sa produca din nou vaccinul antigripal

In Romania se va produce din nou vaccinul antigripal, incepand cu anul 2021, Institutul Nationalde Cercetare Dezvoltare Medico Militara Cantacuzino reluand productia,relateaza. continuă pe B1

Vaccinul antigripal va fi produs din nou la Institutul Cantacuzino, din 2021

Vaccinul antigripal va fi produs de Institutul Cantacuzino incepand de anul viitor, a anuntat, luni, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu.

Serie A: Titlul nu se mai acorda daca sezonul se intrerupe din nou

Liga italiana de fotbal Serie A) a aprobat vineri un plan care prevede ca titlul nu se va mai acorda in cazul in care sezonul se va intrerupe din nou dupa reluarea planuita pe 20 iunie, relateaza DPA.

Franta ii cere din nou Iranului eliberarea academicianului franco-iranian, Fariba Adelkhah

Ministrul de Externe francez, Jean-Yves Le Drian, a cerut din nou Iranului eliberarea academicianului franco-iranian, Fariba Adelkhah, care a fost arestat si condamnat la 6 ani de inchisoare de catre autoritatile iraniene, din motive de securitate nationala.

CORONAVIRUS. Doua cadre medicale de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi, confirmate cu Covid-19. Sunt testati zeci de angajati si pacienti

Doua cadre medicale de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi au fost confirmate cu noul coronavirus. Directia de Sanatate Publica demarand o ancheta epidemiologica la aceasta unitate medicala,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )