Libnet.ro
UNICEF

11:00

Intalnire Dragnea - Tariceanu pentru a discuta situatia ministrului Viorel Ilie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Intalnire Dragnea - Tariceanu pentru a discuta situatia ministrului Viorel Ilie

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit, vineri, la ora 10:00 pentru a discuta situatia ministrului ALDE pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Pe numele lui, DNA a cerut inceperea urmaririi penale, iar premierul Mihai Tudose ar. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul Viorel Ilie ramane in functie

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, ramane in functie, este concluzia discutiilor avute vineri de liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu, potrivit unor surse citate de News. ro .

UPDATE Intalnire Dragnea-Tariceanu-Tudose, vineri dimineata, la sediul ALDE. Cei trei au discutat probabil soarta ministrului Viorel Ilie

Conducerea coalitiei PSD-ALDE a avut vineri dimineata o sedinta in care s-a discutat probabil soarta ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, membru in Executiv din partea formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu. Sedinta a venit dupa ce, joi seara, liderii PSD au discutat demisiile lui Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc. 16 Presedintele PSD, Liviu Dragnea, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si premierul Mihai Tudose s-au aflat pentru aproximativ o ora la sediul central al ALDE. Agerpres).

Dragnea si Tariceanu discuta vineri dimineata soarta lui Viorel Ilie, ministru din partea ALDE

Conducerea coalitiei PSD-ALDE are vineri, incepand cu ora 10. 00 o sedinta in care se va discuta probabil soarta ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, membru in Executiv din partea formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu.

intalnire cruciala Tudose - Tariceanu, inaintea sedintei in care se va transa situatia ministrului ALDE, vizat de remaniere

Premierul Mihai Tudose se intalneste, vineri dimineata, cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, inaintea sedintei cruciale din coalitia de guvernare in care se va transa.

Conducerea PSD se reuneste pentru discuta remanierea Guvernului. Urmeaza o intalnire Dragnea - Tudose

Conducerea PSD se reuneste marti de la ora 13:30, la sediul central al partidului din Bulevardul Kiseleff, intr-o sedinta informala in care se vor discuta o eventuala remaniere de Guvern precum si situatia aparent tensionata dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose.

Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, a anuntat ca este dispus sa demisioneze

Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, a declarat, miercuri, ca este dispus sa isi dea demisia din Guvern, afirmand ca se va lua o decizie dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va reveni in tara, potrivit Mediafax.

Dragnea, repros pentru Tudose: E mai inalt decat mine si nu ma mai vad de microfoane!

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au iesit zambitori si pusi pe glume de la sedinta Comitetului Executiv, in care s-au stabilit propunerile PSD pentru functiile de ministri ramase vacante. in.

Dragnea, repros pentru Tudose: E mai inalt decat mine si nu ma mai vad de microfoane! (VIDEO)

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au iesit zambitori si pusi pe glume de la sedinta Comitetului Executiv, in care s-au stabilit propunerile PSD pentru functiile de ministri ramase vacante. in.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )