Libnet.ro
UNICEF

14:45

Intalnire intre Ponta, Antonescu, Chitoiu si Voinea, la Senat

Hotnews Hotnews,
 Intalnire intre Ponta, Antonescu, Chitoiu si Voinea, la Senat

Premierul Victor Ponta, liderul PNL, Crin Antonescu, ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, si ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, s-au intalnit luni, in jurul orei 15. 30, in cabinetului presedintelui Senatului. continuă pe Hotnews

intalnire intre Ponta, Antonescu si Chitoiu, la Senat.

Premierul Victor Ponta se intalneste, luni, cu presedintele Senatului, Crin Antonescu, si cu vicepremierul Daniel Chitoiu, transmite Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca a primit vreun raspuns de la PNL privind negocierile cu FMI si bugetul de stat, Ponta a raspuns: Vorbesc acum cu ei. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca vicepremierul Daniel Chitoiu beneficiaza de sprijinul PSD si ca, daca va avea si sprijinul necesar din partea PNL, atunci negocierile cu FMI vor putea fi .

Ponta, Antonescu si Chitoiu, discutie finala despre acordul cu FMI

Premierul Victor Ponta a sosit, astazi, cu doua ore inainte de intalnirea cu delegatia FMI, la cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde se afla si vicepremierul Daniel Chitoiu.

intalnire Ponta, Antonescu si Chitoiu, la Senat, privind negocierile cu FMI

Premierul Victor Ponta a sosit, astazi, la cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde se afla si vicepremierul Daniel Chitoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )