Libnet.ro
UNICEF

01:05

Intalnire online cu istoricul Lucian Boia - miercuri, ora 14 00. Controverse privind Primului Razboi Mondial

Hotnews Hotnews,
 Intalnire online cu istoricul Lucian Boia - miercuri, ora 14 00. Controverse privind Primului Razboi Mondial

Eseul lui Lucian Boia despre Primul Razboi Mondial va starni, ca multe dintre cartile sale, un probabil manunchi de discutii aprinse. Sunt discutii de care ar fi nevoie, ar fi benefice pentru spatiul public romanesc. Iar aceasta din cel putin doua motive. Mai intai, pentru ca Primul Razboi este de la o vreme o tema foarte fierbinte, care are legatura cu situatia de astazi a Europei. Si apoi, pentru ca este o carte incitanta, care te face sa iti pui tu insuti intrebarile pe care si le pune Lucian Boia, sa iei in seama o problematica mai dificila decat ar parea la prima vedere. Lucian Boia vine in redactie miercuri, la ora 14 00. Puteti sa ii puneti intrebari pe Contributors. ro. continuă pe Hotnews

Intalnire online cu istoricul Lucian Boia - miercuri, ora 14 00. Controverse privind Primul Razboi Mondial

Eseul lui Lucian Boia despre Primul Razboi Mondial va starni, ca multe dintre cartile sale, un probabil manunchi de discutii aprinse. Sunt discutii de care ar fi nevoie, ar fi benefice pentru spatiul public romanesc. Iar aceasta din cel putin doua motive. Mai intai, pentru ca Primul Razboi este de la o vreme o tema foarte fierbinte, care are legatura cu situatia de astazi a Europei. Si apoi, pentru ca este o carte incitanta, care te face sa iti pui tu insuti intrebarile pe care si le pune Lucian Boia, sa iei in seama o problematica mai dificila decat ar parea la prima vedere. Lucian Boia vine in redactie miercuri, la ora 14 00. Puteti sa ii puneti intrebari pe Contributors. ro.

LIVE VIDEO TEXT Intalnire online cu istoricul Lucian Boia. Controverse privind Primul Razboi Mondial

Eseul lui Lucian Boia despre Primul Razboi Mondial va starni, ca multe dintre cartile sale, un probabil manunchi de discutii aprinse. Sunt discutii de care ar fi nevoie, ar fi benefice pentru spatiul public romanesc. Iar aceasta din cel putin doua motive. Mai intai, pentru ca Primul Razboi este de la o vreme o tema foarte fierbinte, care are legatura cu situatia de astazi a Europei. Si apoi, pentru ca este o carte incitanta, care te face sa iti pui tu insuti intrebarile pe care si le pune Lucian Boia, sa iei in seama o problematica mai dificila decat ar parea la prima vedere. Lucian Boia este in redactie. Puteti sa ii puneti intrebari pe Contributors. roComanda cartea cu autograful autorului. Numar de exemplare limitat.

Intalnire online cu istoricul Lucian Boia. Controverse privind Primul Razboi Mondial

Eseul lui Lucian Boia despre Primul Razboi Mondial va starni, ca multe dintre cartile sale, un probabil manunchi de discutii aprinse. Sunt discutii de care ar fi nevoie, ar fi benefice pentru spatiul public romanesc. Iar aceasta din cel putin doua motive. Mai intai, pentru ca Primul Razboi este de la o vreme o tema foarte fierbinte, care are legatura cu situatia de astazi a Europei. Si apoi, pentru ca este o carte incitanta, care te face sa iti pui tu insuti intrebarile pe care si le pune Lucian Boia, sa iei in seama o problematica mai dificila decat ar parea la prima vedere. Lucian Boia a fost in redactie. Puteti sa ii puneti intrebari pe Contributors. roComanda cartea cu autograful autorului. Numar de exemplare limitat. Intalnirea s-a incheiat.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, discuta online cu cititorii HotNews.ro, miercuri, de la ora 13.00

Ce sanse are unificarea dreptei dupa europarlamentare? Cand isi va stabili PMP candidatul la prezidentiale si cine are cele mai mari sanse sa intre in cursa? Care sunt atuu-urile si slabiciunile noului partid sustinut de presedintele Traian Basescu? Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, discuta online cu cititorii HotNews. ro, miercuri, de la ora 13. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

Adevarul Live, ora 12.00: Lucian Boia va analiza situatia din Ucraina. Istoricul isi lanseaza joi o carte despre Primul Razboi Mondial

Istoricul Lucian Boia va fi, de la ora 12. 00, prezent in studioul Adevarul Live, alaturi de Ion M. Ionita si Ciprian Plaesu, jurnalisti de la Historia, si de Elena Dumitru, de la Adevarul. Joi, pe 24 aprilie, va fi lansat noul volum al lui Lucian Boia Primul Razboi Mondial. Controverse, paradoxuri, reinterpretari, la Libraria Humanitas Cismigiu de la ora 19. La eveniment, alaturi de autor, va vorbi si Gabriel Liiceanu.

Ce va face Romania cu cele 8 miliarde de euro oferite de Comisia Europeana pentru sate, in urmatorii 7 ani? Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, discuta online cu cititorii HotNews.ro, miercuri de la ora 15.30

Romania va avea la dispozitie inca 8 miliarde de euro de la Comisia Europeana in perioada de programare 2014-2020, pentru dezvoltarea satelor, in Programul National de Dezvoltare Rurala. Ce va face Romania cu acesti bani, pentru dezvoltarea agriculturii si imbunatatirea vietii a jumatate din populatia Romaniei, care traieste la sate? In ce masura a reusit sa absoarba Romania primii 8 miliarde de euro pe care i-a avut la dispozitie de la Bruxelles, in perioada 2007-2013, si ce a realizat, de fapt, cu acesti bani? Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, discuta online, miercuri, de la ora 15. 30, cu cititorii HotNews. ro, despre viitorul Program National de Dezvoltare Rurala si despre implementarea fostului PNDR, aflata pe ultima suta de metri. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )