Libnet.ro
UNICEF

12:45

intalnire surprinzatoare pentru Liviu Dragnea. Cine a venit la Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
intalnire surprinzatoare pentru Liviu Dragnea. Cine a venit la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor,Liviu Dragnea, a primit luni vizita unei delegatii conduse de Shen Yueyue, vicepresedinte al Comitetului Permanent al Congresului National al Poporului Chinez, pe agenda. continuă pe Antena3

Apel urgent pentru Liviu Dragnea de la liderii din tara. Organizatiile PSD din Ardealsolicita convocarea rapida a unui CExN

Apel urgent de la 13 lideri din PSD, pentru Liviu Dragnea. Filialele din Ardeal ii solicita presedintelui formatiuniiconvocarea unei sedinte a CExN pentru a clarifica eventualele nemultumiri din.

Ponta, noi amenintari pentru Liviu Dragnea

Victor Ponta il ameninta pe Liviu Dragnea cu noi poze care sa demonstreze ca acesta nu s-a luptat cu statul paralel. Fostul premier sustine ca liderul PSD foloseste sintagma pentru a defini toate institutiile.

Un nou atac devastator pentru Liviu Dragnea: `Conduce PSD spre dezastru`

Fostul ministru al transporturilor, Ioan Rus, cunoscut si ca liderul asa-zisului Grup de la Cluj, lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, avertizand ca sub conducerea sa, PSD se indreapta catre un.

Veste teribila pentru Liviu Dragnea: iCCJ a terminat redactarea motivarii sentintei din dosarul angajarilor fictive. Poate incepe judecarea apelului

Liviu Dragnea este cu un pas mai aproape de primirea sentintei finale in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat.

PSD Prahova, sustinere pentru Liviu Dragnea

Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din Romania, este supus, din nou, unui asalat din partea gruparilor politice adversare si nu numai, miza fiind aceea de a indeparta de la guvernare singura colalitie al.

Apel urgent al liderilor PSD din Transilvania catre Liviu Dragnea

Liderii social democrati din Transilvania fac un apel catre Liviu Dragnea sa convoace de urgenta Comitetul Executiv al PSD. Solicitarea a fost facuta dupa o intalnire de cateva ore a presedintilor de organizatii. Acestia spun ca scandalul din.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea convocarea de urgenta a Comitetului Executiv

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace urgent o sedinta a Comitetului Executiv al partidului pentru a fi transate cat mai rapid tensiunile din interiorul formatiunii. Anuntul a fost f.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea convocarea de urgenta a Comitetului Executiv(VIDEO)

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace urgent o sedinta a Comitetului Executiv al partidului pentru a fi transate cat mai rapid tensiunile din interiorul formatiunii. Anuntul a fost f.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace CEx-ul in cel mai scurt timp

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a declarat sambata ca liderii social-democrati din Transilvania i-au cerut lui Liviu Dragnea convocarea cat mai rapida a unui Comitet Executiv pentru a pune capat tensiunilor din partid. Potrivit acestuia, seful PSD le-a raspuns solicitarii, insa ar fi o chestiune de zile pana ce decizia finala va fi comunicata publicului.

iCCJ a motivat condamnarea lui Liviu Dragnea: S-a folosit, deliberat, de ascendentul moral pe care-l avea

Judecatorii de la iCCJ au finalizat motivarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, pentru instigare la abuz, in dosarul angajarilor de la DGASPC Teleorman. Conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )