Libnet.ro
UNICEF

21:00

intalnire de ultima ora a coalitiei de guvernare. Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, discutii decisive la Vila Lac

Antena3 Antena3,
intalnire de ultima ora a coalitiei de guvernare. Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, discutii decisive la Vila Lac

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu discuta miercuri despre soarta coalitiei dupa ulitmatumul dat de ALDE pentru ramanerea la guvernare. Potrivit surselor, Viorica Dancila este asteptata de. continuă pe Antena3

intalnire de taina luni, intre liderii PSD si ALDE. Viorica Dancila si Calin-Popescu Tariceanu discuta viitorul coalitiei de guvernamant, pe fondul zvonurilor ca s-ar putea destrama

Coalitia de guvernare PSD-ALDE a parut ca se clatina in ultima vreme, pe fondul speculatiilor ca Tariceanu doreste sa fie candidat unic la alegerile prezidentiale din noiembrie, desi premierul a anuntat.

Viorica Dancila nu s-a prezentat la sedinta coalitiei. SURSE: ALDE ar urma sa decida daca ramane la guvernare

Viorica Dancila nu a fost prezenta, luni, la sedinta coalitiei, organizata la Vila Lac 1. Liderul PSD trebuia sa discute cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu si mai multi lideri ai.

Cum baga Victor Ponta zazanie in coalitia PSD-ALDE. Oamenii lui Tariceanu, tot mai nemultumiti de Viorica Dancila

Detaliile date de Victor Ponta despre negocierile intre PSD si Pro Romania pentru cooptarea ultimilor la guvernare au dus la nemultumiri in interiorul coalitiei aflate la Putere, Viorica Dancila fiind acuzata de dublu limbaj.

ALDE, mesaj transant pentru Viorica Dancila

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a afirmat luni ca premierul Viorica Dancila a absentat de la intalnirea coalitiei de guvernare si a precizat ca ALDE asteapta ca prim-ministrul sa prezinte.

LA BRUXELLES: Viorica Dancila, intalnire cu Ursula von der Leyen

Premierul Viorica Dancila se va intalni, marti, la Bruxelles, cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, context in care cei doi oficiali ar putea discuta atat despre portofoliul care va reveni Romaniei in cadrul Colegiului Comisarilor.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Viorica Dancila spune ca romanii o duc din ce in ce mai bine: Vin vesti bune din domeniul economic (VIDEO)

Tara arde, Viorica Dancila se lauda cu cresterea economica obtnuta prin programul de guvernare al PSD. Premierul a declarat, miercuri, cifrele oficiale arata ca romanii o duc din ce in ce mai.

Viorica Dancila, replica pentru Victor Ponta: Stie doar sa distruga. Are tot timpul o agenda ascunsa, croita pe interese personale

Premierul Viorica Dancila reactionaza dupa ce liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut ca aceasta i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare, promitandu-i ca-i va da afara din coalitie pe.

Viorica Dancila, replica dura pentru Ponta: Nu fac trocuri politice. E un om care are mereu o agenda ascunsa

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta dupa ce fostul prim-ministru a povestitit luni dimineata cum au decurs discutiile cu presedintele PSD privind cooptarea Pro Romania la guvernare.

Viorica Dancila: Daca ALDE va pleca din coalitie, voi cauta voturi in Parlament pentru a avea voturile necesare guvernarii

Premierul Viorica Dancila e convinsa ca formula PSD-ALDE va rezista la guvernare. Seful PSD si al Guvernului a spus duminica seara la Antena 3 ca nu intelege supararea lui Tariceanu si promite ca va ajusta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )