Libnet.ro
UNICEF

12:45

intalnirea dintre presedintele Iohannis si premierul Dancila, a inceput

România Liberă România Liberă,
intalnirea dintre presedintele Iohannis si premierul Dancila, a inceput

La ora transmiterii stirii, la Palatul Victoria are loc intalnirea dintre presedintele Klaus Iohanni. continuă pe România Liberă

Premierul Dancila: Discutiile cu presedintele se vor axa pe salarizare, pe buget. Se pare ca nu au crescut salariile peste tot. Vom gasi solutii

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, la manifestarile de Ziua Jandermeriei, ca va merge la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis pentru ca asa i se pare firesc si pentru ca vrea sa aiba o colaborare buna cu acesta, iar discutiile vor avea ca tema salarizarea si bugetul.

Premierul Dancila ii da sah presedintelui Klaus Iohannis: Sa publice stenograma discutiei de astazi

Premierul Viorica Dancila s-a declarat uimita de comunicatul transmis de Adminstratia Prezidentiala dupa intalnirea pe care a avut-o marti cu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca cel mai bine ar fi.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Dancila: Pe fondul unor politici fiscal-bugetare imprudente, exista riscul ca puterea de cumparare a romanilor sa scada in continuare

Presedintele Klaus Iohannis a atentionat marti, in cadrul unei intalniri cu premierul Viorica Dancila, ca pe fondul unor politici fiscal-bugetare imprudente si necorelate cu dinamica economica de ansamblu exista riscul ca puterea de cumparare a romanilor sa scada in continuare.

Presedintele Iohannis se intalneste, astazi, cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, pentru o discutie legata de aplicarea Legii salarizarii unitare si efectele sale.

Presedintele Iohannis se va intalni maine cu Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se arata intr-un anunt de presa facut public de Adminsitratia Prezidentiala.

Premierul Dancila: Tuturor romanilor le urez sanatate, liniste si sa se bucure alaturi de familie

Premiorul Viorica Dancila le-a transmis, duminica, romanilor sanatate, liniste si sa se bucure alaturi de familie si de toti cei dragi de spiritul sfant al acestei zile, fie ca sarbatoresc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )