Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce se intampla acum cu cele 4 fete care au batut adolescenta din Targu Jiu. O agresoare a fost retinuta

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu cele 4 fete care au batut adolescenta din Targu Jiu. O agresoare a fost retinuta

Cele patru fete care aveau varste cuprinse intre 12 si 14 ani din Targu Jiu, ce au lovit cu bestialitate o minora de 13 ani ani, au fost identificate de politisti si audiate, iar alaturi de ele se aflau si parintii lor. UPDATE 17:47: Una dintre agresoarele minorei de 13 ani din Targu Jiu, o . continuă pe Playtech

Protest impotriva lui Gigi Becali. Ce se intampla acum, dupa ce FCSB va juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Dupa ce a primit interzis pe Ghencea, Gigi Becali a fost refuzat si pe o alta arena care se construieste in Bucuresti. Patronul de la FCSB intentiona sa isi duca echipa sa joace la Arcul de Triumf, pe stadionul care se face pentru Euro 2020. Dar si acolo se loveste de o opozitie vehementa. Suporterii .

Anuntul nesperat pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla acum cu pretul la pompa

Prognoza pentru 2021 este putin mai modesta decat cea a lui Goldman Sachs, declara Alexander Novak, ministrul rus al energiei. Dar ne putem astepta la volatilitate pe piata, atat cu maxime cat si cu minime. Anuntul nesperat pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina Ministrul rus al energiei, Alexander Novak, a cerut doar .

Alimentele daunatoare care te imbatranesc. Din pacate, multi oameni le consuma

O alimentatie sanatoasa este esentiala pentru memorie, dispozitie si concentrare, creierul foloseste mai mult de 20% din nevoile noastre calorice. Studiile de cercetare au descoperit ca procesele care se intampla in interiorul corpului nostru care duc la Alzheimer si alte forme de dementa incep cu ani inainte ca simptomele vizibile sa inceapa sa apara. Aceste .

Cum arata noua Dacia Sandero. Imaginile care au aparut din greseala pe internet

Sandero este, fara indoiala, cel mai asteptat model de la producatorul Dacia de anul acesta. Imaginile cu noua masina au aparut deja pe internet. Iata cum va arata autoturismul! Asa arata noua Dacia Sandero Cu doar cateva zile inainte de lansare, au aparut pe internet imagini cu detaliile noului model Sandero de la Dacia. Se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )