Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel . continuă pe Playtech

Teodorovici, dupa esecul motiunii de cenzura: Noul presedinte al PSD s-a facut pres in fata lui Iohannis si Orban

Eugen Orlando Teodorovici nu a intarziat sa reactioneze dupa esecul PSD-ului de a strange cvorum pentru motiunea de cenzura. intr-o postare pe pagina personala de Facebook, acesta il acuza pe Marcel Ciolacu ca s-a facut pres in fata guvernului PNL si a clacat la prima provocare mai serioasa din mandatul sau de presedinte al partidului.

Primele maraieli in PSD dupa esecul motiunii. Serban Nicolae: O mare si nescuzabila rusine; Codrin Stefanescu: A fost un mare fasss, Marcele!

Senatorul PSD Serban Nicolae considera o mare si nescuzabila rusine faptul ca partidul nu a reusit sa intruneasca cvorumul pentru dezbaterea si votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban. La randul sau, fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu afirma ca a fost un mare fasss.

Orban, dupa esecul motiunii PSD: Ce s-a intamplat astazi e extrem de benefic pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a esuat, ca ce s-a intamplat in Parlament este un lucru extrem de benefic pentru Romania. El a exclus, totodata, un blat intre liberali si social-democrati, asa cum a invocat Victor Ponta.

Esecul motiunii de cenzura, efecte negative masive pentru PSD in alegerile viitoare

PSD si-a mai batut un cui in propriul cosciug. Nimeni nu l-a obligat sa depuna o motiune de cenzura in actualul context sanitar, economic, politic. Faptul ca liderii PSD n-au fost capabili sa evalueze sansele unei motiuni de cenzura acum spune multe despre capacitatea de analiza politica a actualei conduceri a PSD. La ce sa ne asteptam daca ar castiga alegerile locale sisau parlamentare?.

Ce se intampla acum, dupa ce seful Politiei Romane s-a intalnit cu clanul Duduianu. Rasturnare de situatie!

Ies la iveala noi detalii despre intalnirea secreta dintre seful Politiei Romane si varul lui Emi Pian. inmormantarea fostului lider al clanului Duduianu ar fi avut loc la ora stabilita de Liviu Vasilescu. Mai multe detalii, in continuare. Politia Romana ia pozitie, dupa intalnirea cu clanul Duduianu Dupa mai bine de doua saptamani de speculatii, .

Ce se intampla acum pe Autostrada Transilvania. Anuntul oficial al Guvernului

Ce se intampla cu Autostrada Transilvania peste cateva zile. Anuntul facut luni de ministrul Transporturilor. Ce se intampla acum cu autostrada Transilvania Luni, 31 august, Ministrul Transporturilor Lucian Bode a anuntat ca in cateva zile urmeaza sa fie semnat contractul pentru lotul Nusfalau Suplacu de Barcau din Autostrada Transilvania A3), in lungime de 13,55 .

Se intampla acum la granita Romaniei cu Ungaria! Ce interdictii vor avea romanii, de la 1 septembrie

Vesti importante. Autoritatile au anuntat ce se intampla acum la granita Romaniei cu Ungaria si au precizat ce interdictii vor avea romanii, de la 1 septembrie. Aglomeratie mare la granita Romaniei cu Ungaria Conform unui comunicat de presa transmis de Politia de Frontiera, la granita cu Ungaria, traficul creste inainte de inchiderea frontierelor anuntata la .

Alerta meteo ANM. Se intampla acum pe litoral: temperaturile vor creste alarmant! Cate grade vor fi

Meterologii de la ANM au emis un cod galben de canicula si disconfort termic pentru regiunea Dobrogei. Astfel, temperaturile maxime vor atinge 33-36 de grade C. Alerta meteo ANM. Se intampla acum pe litoral Centrul Meteorologic Regional Dobrogea anunta ca e valabil de pe 29 august, ora 10:00, pana pe 31 august, ora 20:00. Disconfortul .

Politia Romana, licitatie de 10 milioane de euro. Vestea de ultima ora: ce se intampla acum

Politia Romana va organiza in luna septembrie o licitatie. Se pun la bataie peste 10 milioane de euro. Licitatia in valoare de 10 milioane de euro Inspectoratul General al Politiei Romane vrea sa cumpere, prin atribuire on-line, Servicii de transport aerian necesare insotirii cetatenilor extradati. Valoarea totala estimata a licitatiei este de 10. 700 de euro.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a fost anulata din lipsa de cvorum. in ceea ce ne priveste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )