Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce se intampla atunci cand suntem prea multi in aceeasi barca

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla atunci cand suntem prea multi in aceeasi barca

Declaratia Universala a Drepturilor Omului garanteaza oricui dreptul la libera circulatie. Orice om de pe acest Pamant ar avea, in conformitate cu sus-mentionata Declaratie, dreptul de a pleca si de a reveni oricand vrea el in orice tara, inclusiv in propria tara. continuă pe Adevărul

Se iubisera cu foc si si-au dat frau liber imaginatiei in relatia lor amoroasa. Doar ca atunci cand dragostea s-a sfarsit, barbatul si-a aratat adevarata fata

Se iubisera cu foc si si-au dat frau liber imaginatiei in relatia lor amoroasa. Doar ca atunci cand dragostea a murit, totul a luat o turnura neasteptata. Barbatul si-a amenintat iubita cu fotogr.

Atentie! Aceasta boala foarte parsiva nu da simptome decat atunci cand incepe sa te manance pe dinauntru

Diabetul este o boala care, netratata, poate duce la complicatii precum cele cardiace, orbire sau insuficienta renala. Diabetul e o boala foarte parsiva care nu da simptome decat atunci cand incepe.

Cum sa castigi mai mult timp atunci cand esti la birou

Tot mai multi angajati romani spun ca volumul din ce in ce mai mare de munca si ritmul foarte alert in care sunt nevoiti sa isi desfasoare activitatea la birou le afecteaza calitatea timpului liber. Multi dintre ei ajung, astfel, sa stea de multe ori.

Ce cred, ca antreprenor, ca este important de stiut atunci cand propunem modificarea impozitarii veniturilor din IT

Ca antreprenor si fondator al unei companii de tehnologie, am privit cu interes dezbaterile nascute zilele acestea ca urmare a declaratiilor unui lider politic ca nu ar fi normal ca IT-istii sa fie scutiti de plata impozitului pe venit in contextul in care IT-istii castiga cel mai bine in Romania. Am incercat sa analizez acest subiect in mod obiectiv, cu cifre, privind la impactul macroeconomic, ci nu subiectiv, prin analiza clasica a efectelor directe asupra propriei companii, desi multi dintre colegii mei din firma sunt IT-isti si activez, ca antreprenor, in aceasta industrie de aproape 20 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )