Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce se intampla cand ceri amanarea ratelor la ING Bank si ce spune legea

Playtech Playtech,
Ce se intampla cand ceri amanarea ratelor la ING Bank si ce spune legea

ING e una dintre primele banci care au fost de acord, individual, sa accepte amanarea platii unor rate in urma unor solutii gasite cu clienti. Lucrurile s-au schimbat, insa, dupa ce. continuă pe Playtech

Specialisti: romanii trebuie sa evite amanarea ratelor, mai tarziu vor plati mai mult

Amanarea ratelor nu e solutie pentru toata lumea, ne avertizeaza specialistii, chiar daca acum pare o varianta pentru cei care trec prin reduceri de salarii sau au o perioada financiara dificila.

Portal unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat luni la RFI lansarea unui portal, unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite. Ministrul face apel la solidaritate, in contextul coronavirusului, scrie Mediafax. Florin Citu anunta lansarea unui portal, unde clientii care intampina dificultati in relatia cu bancile pot face o sesizare: Luni lansam la Ministerul Finantelor Publice un portal, unde cetatenii romani care intampina dificultati in relatia cu bancile pot sa ne scrie si vom verifica daca aceste norme sunt aplicate, asa cum le-am facut noi, de catre sistemul bancar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )