Libnet.ro
UNICEF

07:45

Se intampla chiar acum, in America! Moartea judecatoarei ar putea avea impact pana in Romania

Playtech Playtech,
Se intampla chiar acum, in America! Moartea judecatoarei ar putea avea impact pana in Romania

Moartea acestei importante figuri, Ruth Bader Ginsburg, nu ar putea fi o pierdere mai tragica. Ruth Bader Ginsburg a fost un campion neinfricat al justitiei si America are o datorie enorma de recunostinta. Presa americana spune ca trebuie protejata mostenirea lui Ruth Bader Ginsburg. Acest post liber nu trebuie ocupat decat dupa ziua inaugurarii. Momentul . continuă pe Playtech

incepe razboiul pe Marea Neagra? Ce se intampla chiar acum in apropiere de Romania

Operatiune de amploare, pe Marea Neagra, in apropiere de Romania. Rusia a mobilizat peste 80. 000 de trupe. Anuntul facut de oficialii rusi a cutremurat Europa. Operatiune de amploare pe Marea Neagra, in apropierea Romaniei. Anuntul facut de rusi, in urma cu putin timp Armata rusa a inceput, luni, exercitiile strategice Caucaz-2020. Pentru operatiune au fost .

Lovitura dura pentru Digi |RCS-RDS. A pierdut definitiv. Se intampla chiar acum din cauza abuzului fata de clienti

Digi |RCS-RDS e in centrul unui scandal. Totul a plecat de la relatia cu clientii si de un abuz facut fata de acestia. Compania a contestat amenda primita initial. in 2018, Digi |RCS-RDS.

Dispar bancnotele?! Ce se intampla cu banii lichizi: fenomenul alarmant care se petrece chiar acum

La inceputul pandemiei, autoritatile din majoritatea statelor au recomandat evitarea platilor cu numerar. in cazul unor tari, acest gest ar putea fi ultima picatura in cazul unui trend mai.

Coronavirus: Ungaria ar putea avea pana la 200.000 de cazuri Covid in cel mai sumbru scenariu - Viktor Orban

Pana la 200. 000 de unguri ar putea fi infectati simultan de coronavirus in cel sumbru scenariu al guvernului, a spus luni premierul Viktor Orban Parlamentului, adaugand ca sistemul de sanatate ar putea fi capabil sa faca fata unei asemenea cifre, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )