Libnet.ro
UNICEF

21:15

Se intampla chiar acum cu banii romanilor. Citu a facut anuntul asteptat de o tara intreaga

Playtech Playtech,
Se intampla chiar acum cu banii romanilor. Citu a facut anuntul asteptat de o tara intreaga

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca nu exista niciun risc sa ramanem fara bani, pentru ca avem asigurata finantarea pentru tot anul a unui deficit bugetar mai mare decat cel estimat, dar va ramane si un buffer considerabil pentru guvernul urmator. Ce se intampla cu banii romanilor. Florin Citu a facut anuntul asteptat de . continuă pe Playtech

Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati

Guvernul promite sa ajute cu bani pentru finantarea cheltuielilor privind stocurile, datoriile catre furnizori, chiriile si utilitatile. Cine va beneficia de acesti bani? Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati Firmele afectate de restrictii in timpul pandemiei de coronavirus vor putea beneficia de bani europeni. Pentru plata chiriei si .

Este oficial, acesti pensionari primesc bani in plus de la stat. Conditiile anuntate chiar acum de ministrul Violeta Alexandru

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale anunta astazi, prin vocea Violetei Alexandru, ministrul de resort, ca demareaza un nou proiect social, menit sa ajute o parte din pensionarii romani. Solutia, spune ministrul, nu se doreste a fi una temporara, ci pe termen lung. Se dau bani in plus pentru pensionari din acest an intr-o postare de .

Florin Citu a facut anuntul! Se pot dubla alocatiile din impozitarea pensiilor speciale?

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca alocatiile copiilor trebuie dublate de la data de 1 august, respingand astfel sesizarea Guvernului. Decizia este definitiva si general obligatorie. Guvernul ar putea fi dat in judecata de parinti retroactiv pentru toate aceste luni in care dublarea alocatiilor a fost suspendata.

Se schimba banii in Romania. Trebuie sa stii asta chiar acum

Romania spera de ani buni ca va trece la euro. Chiar si denominarea din 2005 are ca fundament acest demers. Si acum suntem mai aproape ca niciodata de acest moment. Mugur Isarescu,.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. Banca Transilvania, in centrul atentie chiar acum

O veste excelenta pentru romanii care vor sa investeasca a venit de la Ministerul de Finante si un grup de trei banci. Pe lista este si Banca Transilvania. Despre ce e vorba acum e ca Banca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )