Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce se intampla in corpul tau daca mananci varza murata zilnic. E aur curat pentru sanatate

Playtech Playtech,
Ce se intampla in corpul tau daca mananci varza murata zilnic. E aur curat pentru sanatate

S-a aflat ce se intampla in corpul tau daca mananci varza murata zilnic. Varza murata, precum si alte alimente fermentate, este aur curat pentru sanatate. Acest aliment banal aduce foarte multe beneficii organismului uman. Despre ce este vorba Varza murata face parte dintre alimentele fermentate, care sunt lasate sa se matureze, de la cateva zile . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca mananci linte. Efectele miraculoase ale acestui aliment

Multa lume nu mananca linte, dar acest aliment este foarte benefic si gustos. Trebuie doar sa stii sa-l prepari ca la carte. Ce efecte miraculoase are acesta si ce spun specialistii? Beneficiile consumului de linte. Ce se intampla daca o consumi regulat? Lintea este cu mult mai simplu de preparat decat fasolea, desi se regaseste .

Ce se poate intampla in corpul tau daca renunti sa mai porti lenjerie intima

Numai gandul ca nu ai lenjerie intima este straniu, gestul de a nu purta chiloti este si mai neobisnuit si dificil de pus in aplicare. in realitate, sa renunti la aceste obiecte vestimentare ar putea aduce beneficii corpului.

Mananca varza murata seara, inainte de somn. Secretul stiut de putini oameni, dar valabil pentru barbati si femei

Varza murata este, fara indoiala, preferata romanilor cand vine vorba despre muraturile de iarna. Desi este consumata in cantitati mari in toate zonele tarii, putini sunt cei care au habar ce se intampla daca o mananci seara, inainte de somn. O sa iti para rau ca nu ai stiut pana acum acest secret. Ce se .

Varza murata fara floare. Ce secrete sunt si greseala pe care o fac multe gospodine, din pacate

Varza murata este o adevarata delicatesa pentru romani. Fie ca o consuma ca salata alaturi de fripturi gustoase si rumene, calita sau cu afumatura, acest preparat este iubit de toata lumea. Gospodinele, insa, au o mare frica atunci cand pun varza la murat: floarea. Specialistii iti spun acum care sunt secretele, dar si greselile pe .

Cum faci varza murata perfecta. Cata sare grunjoasa se pune, cand vanturi zeama si cat timp dureaza sa se acreasca

Cea mai gustoasa varza murata se face dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Gospodarii sunt invatati pas cu pas cum sa acreasca varza pentru iarna si ce condimente se adauga pentru a fi delicioasa. De asemenea, o conditie esentiala o reprezinta vasul in care se depoziteaza: e musai sa fie un butoi din lemn ca sa iasa zeama limpede.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )