Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce se intampla daca un cadru didactic se imbolnaveste de COVID-19? Cele 4 scenarii de suspendare a cursurilor

Hotnews Hotnews,
 Ce se intampla daca un cadru didactic se imbolnaveste de COVID-19? Cele 4 scenarii de suspendare a cursurilor

In cele trei zile care au trecut de la deschiderea scolilor in Romania, zilnic au existat situatii in care unitati de invatamant au suspendat cursurile si au trecut pe scenariul rosu, adica ore exclusiv online, dupa confirmarea de cazuri de COVID-19 in randul cadrelor didactice. in situatia in care un profesor este confirmat cu coronavirus, exista patru scenarii, in functie de numarul de clase la care a predat si de numarul de cadre didactice cu care a intrat in contact. continuă pe Hotnews

Ce se intampla daca mananci 3 oua pe zi, de fapt. Toti romanii ignora beneficiile astea

Daca, in trecut, unii recomandau consumul cat mai redus de oua, studii recente dau peste cap toate teoriile cu care ne-am obisnuit pana acum. Ce se intampla, de fapt, daca mananci trei oua pe zi? Beneficii nebanuite. Ce se intampla in organism daca mananci trei oua pe zi De-a lungul timpului, banalul ou a fost .

Trump, amenintare radicala la adresa Iranului. Ce se va intampla daca SUA e atacata

Donald Trump a amenintat Iranul cu stergerea marti. Acesta a declarat ca un atac asupra oricarui american va fi intampinat cu o forta mare si coplesitoare. Donald Trump, amenintare radicala la adresa Iranului in unele zone, coplesitorul va insemna distrugerea. Gata cu John Kerry si Obama! a scris pe Twitter presedintele american. Vorbind in biroul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )