Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla daca ii dai nume de mort copilului tau, de fapt. Mihai Voropchievici: Nu va jucati cu viata lor!

Playtech Playtech,
Ce se intampla daca ii dai nume de mort copilului tau, de fapt. Mihai Voropchievici: Nu va jucati cu viata lor!

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri Ascunse de la Antena 3 despre importanta prenumelui in personalitatea unei persoane, dra si despre darurile si predestinare pe care le aduce prima vocala din prenume. Ce se intampla daca ii dai nume de mort copilului tau, de fapt in plus, acesta trage un semnal asupra parintilor ca . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca mananci ghimbir crud. Experimentul facut de un grup de cercetatori

Ghimbirul este un ingredient obisnuit pentru uz casnic si dintr-un motiv intemeiat, acesta este folosit ca si condiment in mai multe feluri de mancare, bauturi si deserturi. De asemenea, este dovedit ca imbunatateste sanatatea datorita valorii sale medicinale. Iata ce se intampla daca mananci ghimbir crud. Ce se intampla daca mananci ghimbir crud Milioane de .

Profetia socanta a Bisericii Catolice: vor urma 3 zile de intuneric. Ce se va intampla daca privesti cerul

De-a lungul secolelor, inca din crestinismul timpuriu, a existat profetia Armagedon-ului omenirii. Fanaticii si adeptii teoriilor conspiratiei s-au aplecat asupra scrierilor in care era prevestit un astfel de cataclism. Fanaticii vorbesc de mesaje ascunse in Biblie, conspirationistii le vad in toate evenimentele din ultimii ani. Iar crestinii le vad in mesajele profetice ale unor sfinti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )