Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce se va intampla daca Igor Dodon refuza sa promulge legile? Andrian Candu: Avem un presedinte de rezerva

Adevărul Adevărul,
Ce se va intampla daca Igor Dodon refuza sa promulge legile? Andrian Candu: Avem un presedinte de rezerva

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, nu pare deranjat ca Igor Dodon a declarat recent ca nu va promulga legea ce prevede introducea in Constitutie a sintagmei integrarea europeana ca vector strategic al tarii. Speakerul a dat de inletes ca seful statului ar putea fi din nou suspendat in urma unei decizii a Curtii Constitutionale, subliniind ca avem un presedinte de rezerva care il va inlocui pe cel ales. continuă pe Adevărul

Ce se va intampla daca Igor Dodon refuza sa promulge legile? Andrian Candu: Avem un presedinte de rezerva VIDEO

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, nu pare deranjat ca Igor Dodon a declarat recent ca nu va promulga legea ce prevede introducea in Constitutie a sintagmei integrarea europeana ca vector strategic al tarii. Speakerul a dat de inletes ca seful statului ar putea fi din nou suspendat in urma unei decizii a Curtii Constitutionale, subliniind ca avem un presedinte de rezerva care il va inlocui pe cel ales.

Cum comenteaza seful diplomatiei de la Bucuresti afirmatia lui Igor Dodon ca unirea inseamna razboi civil

Total eronate si disproportionate. Asa a comentat ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, afirmatia presedintelui Igor Dodon precum ca unirea inseamna razboi civil, transmite IPN.

Igor Dodon anunta modificarea componentei Consiliului Suprem de Securitate. Declaratiile semnate de mai multe localitati pantru Unirea cu Romania, pe agenda urmatoarei sedinte

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca saptamana viitoare va semna decretul de aprobare a unei noi componente a Cosiliului Suprem de Securitate CSS) si, imediat dupa aprobare, va fi convocata o sedinta a Consiliului pe a carei ordine de zi se va regasi subiectul privind declaratiile semnate de mai multe localitati pentru Unirea cu Romania, scrie Deschide. md, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )