Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce se intampla cu Dacia electrica. Renault a facut anuntul chiar inainte de lansarea noului Sandero

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Dacia electrica. Renault a facut anuntul chiar inainte de lansarea noului Sandero

Renault spune ca nu are niciun plan pentru Dacia elctrica, asadar in urmatorii doi ani si pana la patru ani nu ar trebui sa speri la schimbari. Cu toate acestea, vor fi si modele noi, iar Sandero este unul dintre ele, anuntat acum cu un motor nou. Ce se intampla cu Dacia electrica Dupa Dacia . continuă pe Playtech

Dupa 12 ani de relatie, Cristi Brancu a facut anuntul. Ce se intampla cu Oana Turcu

Cristi Brancu si sotia sa fac unul dintre cele mai solide cupluri. Prezentatorul TV a facut un anunt emotionant pe contul de Instagram, dupa 12 ani de relatie. Acesta povesteste cum a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie si care i-a daruit un fiu, intr-o zi de 21 ianuarie. Dupa 12 ani de .

Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir. Ce i-a spus fostul socru chiar inainte sa divorteze

Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir. Prezentatoarea tv a fost casatorita cu acesta intre anii 1990-1996, iar jurnalista i-a pastrat numele. Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir Alexandru Trandafir si Teo au ramas prieteni buni, chiar si dupa divort. Cei doi au avut o relatie extrem de apropiata, ba .

Vremea se schimba radical. Cand vin ninsorile peste Romania. ANM a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se va schimba in intreaga tara, incepand de miercuri seara, cand sunt anuntate ninsori, in special in zona Carpatilor Meridionali-Orientali, in Transilvania si Moldova. in weekend, vremea se va incalzi din nou si vor fi 12-14 grade Celsius. Prognoza meteo ANM: Vremea .

Acest Renault ieftin ar putea fi reinventat drept o Dacia electrica low-cost

Bilantul Renault la inceput de an arata ca Dacia si Lada au fost marcile care i-au mai redus din scadere. Din 2020 inainte o sa fie vorba si de masini electrice, iar aici compania.

Renault strica visul romanilor la o Dacia electrica. Care e problema?

Cand Renault a anuntat modelul K-ZE pentru piata din China, la un pret mic, ideea a fost ca Dacia ar avea o versiune similara. Un sef Renault comenteaza situatia si demonteaza.

VINE URGIA, in Romania! ANM a facut ANUNTUL pe care NIMENI NU VOIA sa-l AUDA!

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de vant puternic pentru jumatate din tara. Moldova este lovita vijelii puternice, rafalele de vant puternic ajungand chiar si 90 kmh, iar zapada va fi.

SOC la ANTENA 1! Echipa Neatza S-A DESTRAMAT! Razvan Simion a facut ANUNTUL, in direct

Amalia Stefania Tirca, supranumita horoscopista de la Neatza, a parasit marea familie de la Antena 1 dupa aproape sase ani, in luna decembrie. Anuntul a fost facut de Razvan Simion, in direct.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )