Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce se intampla cu dosarul Microsoft. Cum SCAPA fostii ministri de urmarirea penala

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu dosarul Microsoft. Cum SCAPA fostii ministri de urmarirea penala

Fostii ministri cercetati in dosarul Microsoft, pentru care DNA cere de la Parlament ridicarea imunitatii, scapa deocamdata de urmarirea penala. Referatele procurorilor au fost trimise catre comisiile. continuă pe Antena3

Ponta nu e suspect sau inculpat in dosarul Microsoft. Cum apare premierul in raportul DNA

Fostii ministrii pentru care DNA cere de la Parlament ridicarea imunitatii scapa deocamdata de urmarirea penala. Si la Camera Deputatilor si la Senat, votul ar putea avea loc abia DUPA prezidentiale, cand.

Averile ministrilor acuzati de coruptie in dosarul Microsoft

Cei noua ministri din Guvernul Nastase si Guvernele Boc 1, 2 si 3, suspectati de coruptie in dosarul Microsoft, detin averi impresionante. in cazul in care Parlamentul va aviza urmarirea penala a fostilor demnitari, anchetatorii le vor lua la puricat si averile.

Care sunt partile lipsa din dosarul Microsoft

Informatiile aparute in ultima vreme in dosarul Microsoft pe baza caruia Directia Nationala Anticoruptie vrea sa inceapa urmarirea penala pentru noua fosti ministri acuzati de mita, trafic de influenta sau abuz in serviciu nu ofera o imagine de ansamblu a intregului caz. Exista posibilitatea ca acuzatiile sa cuprinda si alti demnitari importanti din Romania.

Dosarul Microsoft: Premieri, ministri si contracte prelungite, in schimbul unor sume fabuloase. Vezi referatele DNA pentru inceperea urmaririi penale

Nume de premieri, nume de ministri, influente si contracte prelungite ani de zile in schimbul unor sume fabuloase, calculate doar in milioane de euro. Cam asa arata dosarul Microsoft, unul dintre cele mai.

Dosarul Microsoft: Un martor al DNA spune ca Nastase si Ponta sunt implicati in trafic de influenta

Nume de premieri si ministri, influente si contracte prelungite ani de zile in schimbul unor sume fabuloase, calculate doar in milioane de dolari. Cam asa arata dosarul Microsoft, unul dintre cele mai.

Dosarul Microsoft. Ponta sustine ca va vota pentru ridicarea imunitatii fostului ministru Valerian Vreme

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Digi24 ca va vota pentru ridicarea imunitatii fostului ministru Valerian Vreme, insa a evitat sa spuna daca va cere colegilor sai senatori sa voteze pentru ridicarea imunitatii fostilor ministri Ecaterinei Andronescu si Serban Mihailescu, pentru care DNA a cerut inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft. Ponta isi apara colegii de partid

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Digi24 ca va vota pentru ridicarea imunitatii fostului ministru Valerian Vreme, insa a evitat sa spuna daca va cere colegilor sai senatori sa voteze pentru ridicarea imunitatii fostilor ministri Ecaterinei Andronescu si Serban Mihailescu, pentru care DNA a cerut inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft.

Semne mari de intrebare in dosarul Microsoft

Mai multe informatii de ridica semne de intrebare in dosarul Microsoft au fost prezentatejoi, la oEditie speciala, de la Antena 3. Iata, mai jos, semnele de intrebare in dosarul Microsoft:1. in.

Catalin Predoiu: Dosarul Microsoft ar putea echivala cu un simbolic proces al postcomunismului. Procurorii si judecatorii vor face un act istoric

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, le cere parlamentarilor cercetati in dosarul Microsoft sa demisioneze si sa se puna la dispozitia Justitiei. Anticipez ca 'Dosarul Microsoft' ar putea fi un act de 'distrugere creatoare' in societatea romaneasca. Noi nu am facut un proces al comunismului, dar 'Dosarul Microsoft' ar putea echivala cu un simbolic proces al postcomunismului romanesc. Din aceasta perspectiva, procurorii si judecatorii nu vor face doar un act de justitie, ci un adevarat act istoric, sustine Catalin Predoiu.

Dosarul Microsoft. Gruparea care a controlat mari afaceri cu statul in Romania sub Nastase si Basescu

Oamenii de afaceri suspectati de procurorii DNA ca au plimbat spagi in valoare de zeci de milioane de dolari in Dosarul Microsoft sunt conectati, in mare masura, la celebra grupare Petrache-Bittner-Cocos din timpul guvernarii PSD din 2000-2004, despre care presedintele Traian Basescu declara ca ar fi mafia personala a lui Adrian Nastase. Dupa cum rezulta din dosarul Microsoft, personaje cheie din aceasta grupare si-au transferat influenta asupra guvernelor de dupa 2004, Tariceanu si Boc, insa au stabilit conexiuni si cu Victor Ponta, pomenit si el in dosar. Un scurt inventar al informatiilor disponibile si publicate de-a lungul timpului in diverse investigatii indica legaturi transpartinice la nivel inalt intre membrii acestei grupari care a controlat marile afaceri cu statul din Romania peste un deceniu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )