Libnet.ro
UNICEF

17:31

Ce se intampla, de fapt, in corpul tau atunci cand bei prea mult alcool

Playtech Playtech,
Ce se intampla, de fapt, in corpul tau atunci cand bei prea mult alcool

Romanii au o relatie complicata cu alcoolul, asa ca e bine de stiut ce se intampla mai exact in corpul tau atunci cand bei mai mult alcool. Rezultatele unui studiu realizat de World. continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau, daca mananci ciorba in fiecare zi

Pare amuzant, dar ciorba este preparatul cel mai des recomandat de nutritionisti persoanelor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos si sa slabeasca.

CALIN POPESCU TARICEANU: Ma ingrijoreaza voiosia pe care o afiseaza ministrul de Finante atunci cand se imprumuta masiv pe piata bancara din Romania

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu se declara ingrijorat de voiosia pe care o afiseaza ministrul de Finante atunci cand se imprumuta masiv pe piata bancara din Romania, el recomandand acordarea unor dobanzi bune la plasamentele lor. Veti avea banii pentru deficit, lasand in acelasi timp resurse pentru finantarea dezvoltarii, transmite Tariceanu guvernantilor, potrivit News. ro.

De unde se inspira Meghan Markle atunci cand se imbraca

Meghan Markle este considerata un veritabil style icon, tinutele purtate de ea servind drept sursa de inspiratie pentru o multime de femei din intreaga lume. Iata insa de unde se inspira Ducesa de Sussex atunci cand se imbraca! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )