Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce se intampla, de fapt, cu Piata Obor de luni. Primarul Sectorului 2 a facut anuntul radical

Playtech Playtech,
Ce se intampla, de fapt, cu Piata Obor de luni. Primarul Sectorului 2 a facut anuntul radical

Primarul sectorului 2 a anuntat ce se intimpla, de fapt, cu Piata Obor, de luni. Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anuntat ca va muta tarabele din Piata Obor afara, in timp ce magazinele de la etaj vor ramane deschise in continuare. De asemenea, edilul spune ca Piata Obor si Cremenita isi vor putea muta . continuă pe Playtech

Primarul Sectorului 2: Azi Oborul a zumzait mocnit. Piata isi va putea muta activitatea in aer liber Variantele propuse

Azi Oborul a zumzait mocnit, afirma primarul sectorul 2, Radu Mihaiu, care spune ca dupa anuntul premierului ca va inchide Piata Obor oamenii nu inteleg ce se va intampla si nu pot intelege de ce ar fi mai bine sa se inghesuite toti in magazinele care ar ramane functionale. Edilul afirma ca o varianta pe care autoritatile locale sunt pregatite sa o urmeze ar fi ca tarabele sa fie mutate afara sub corturi, iar magazinele de la etajul unu si doi sa ramana deschise cu un circuit limitat si respectat strict.

Tarabele din piata Obor se vor muta afara. Am convins comerciantii sa suporte frigul pentru a putea continua

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu a anuntat, vineri, printr-o postare pe retelele de socializare ca Piata Obor, cea mai mare din Capitala, si Cremenita isi vor putea muta imediat activitatea in aer liber. Pentru Gemeni si Delfinului se cauta solutii, astfel incat comerciantii sa isi continue activitatea.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a facut public cine a castigat contractul pentru achizitia a 48.000 de tablete, informatie tinuta la secret de fostul primar

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a facut public cine a castigat contractul pentru achizitia a 48. 000 de tablete, informatie tinuta la secret de fostul primar. Este vorba despre firma Conic Design SRL, iar valoarea contractului este de circa 92 milioane lei cu tot cu TVA. HotNews. ro a cerut in mai multe randuri contractul fostei administratii, insa datele nu ne-au fost comunicate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )