Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce se intampla cu formularul pentru testarea elevului. Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu formularul pentru testarea elevului. Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei

Propunerea testarii Covid-19 a copiilor la scoala a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte din aceata perioada. Pentru ca multi parinti s-au aratat contrariati de aceasta posibilitate, ministrul Educatiei a facut un anunt oficial in acest sens. Ce se intampla cu elevii ai caror parinti nu accepta testarea Sorin Cimpeanu a adus lamuriri cu . continuă pe Playtech

Sorin Cimpeanu, clarificari dupa revenirea elevilor la scola: Daca parintele doreste, poate completa formularul anticipat Testarea tuturor elevilor este gratuita

Testarea elevilor in scoli este gratuita si se va realiza doar cu acordul parintilor, dupa cum a precizat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a tinut sa clarifice anumite aspecte cu privire la.

Sorin Cimpeanu, despre formularul publicat de Ministerul Sanatatii privind testarea elevilor: Cineva s-a grabit, intr-adevar, din pacate. Acest formular va fi schimbat

Ministrul Educatiei a precizat, sambata, ca va fi modificat formularul publicat de Ministerul Sanatatii privind consimtamantul parintilor pentru testarea antigen a elevilor care prezinta simptome asociate.

Sorin Cimpeanu: Se recomanda testarea elevilor doar daca au simptome. Formularul de consimtamant poate fi completat si anticipat, dar din proprie initiativa Scoala are o incapere destinata izolarii temporare (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca ordinul care stabileste regulile de protectie sanitara in scoli stipuleaza in mod clar ca se recomanda testarea numai cu acordul scris al parintilor.

Sorin Cimpeanu: Daca parintii nu sunt de acord, elevii nu vor reveni la scoala cel putin 14 zile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca formularul de consimtamant privind testarea copiilor care prezinta simptome specifice bolii COVID-19 nu este obligatoriu, insa copiii ai caror parinti nu sunt de acord nu vor putea reveni la scoala pe o perioada de cel putin 14 zile.

Sorin Cimpeanu, despre formularul de consimtamant al parintilor: Va fi schimbat. A fost o graba care nu face bine intr-o situatie deja tensionata

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a afirmat ca formularul de consimtamant pe care parintii trebuie sa il semneze in cazul in care doresc ca elevul sa fie testat pentru COVID-19 in scoli, va fi schimbat si a precizat ca publicarea documentului pe site-ul Ministerului Sanatatii a fost o graba care nu face bine intr-o situatie deja tensionata.

Sorin Cimpeanu, despre formularul de consimtamant al parintilor: Acest formular va fi schimbat. A fost o graba care nu face bine intr-o situatie deja tensionata - UPDATE

Ministrul educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat sambata seara, la Realitatea Plus, ca formularul de consimtamant pe care parintii trebuie sa il semneze in cazul in care doresc ca elevul sa fie testat pentru Covid-19 va fi schimbat si a afirmat ca publicarea documentului pe site-ul Ministerului Sanatatii a fost o graba care nu face bine intr-o situatie deja tensionata.

Contre intre Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu pe tema formularului semnat de parinti pentru testarea elevilor cu simptome

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, vineri seara, ca elevii care prezinta simptome de COVID-19 in timpul orelor de curs vor fi izolati pentru a-i proteja pe ceilalti, urmand ca unul dintre parinti sa fie chemat la scoala pentru a semna acordul in vederea testarii. Un astfel de formular de consimtamant nu este necesar luni, odata cu redeschiderea scolilor, sustine ministrul.

SORIN CIMPEANU: Elevii cu simptome - acces restrictionat in scoala 14 zile, daca parintii nu vor testare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca in cazul in care parintii refuza sa-si dea acordul pentru testarea elevilor care manifesta simptome de COVID-19, acei elevi vor avea restrictionata participarea fizica in colectivitate pentru o perioada de 14 zile.

Ministerele Educatiei si Sanatatii au prezentat formularul de consimtamant pentru testarea antigen a copiilor

Ministerele Educatiei si Sanatatii au facut public modelul formularului de exprimare a consimtamantului parintilor sau tutorilor legali pentru testarea antigen rapida a unui copil, in conditiile in care prezinta simptome sugestive COVID-19 sau a fost in contact cu o persoana confirmata pozitiv.

Ministerul Sanatatii a modificat formularul prin care parintii isi dau acordul pentru testarea elevilor suspecti de COVID-19. Ce prevede noul document

Ministerul Sanatatii a modificat formularul pentru parinti, prin care acestia pot exprima consimtamantul de testare a elevilorcu teste antigen rapide in scoala. Noul document a fost publicat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )