Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce se intampla in Germania si Olanda, dupa izolare totala. Vesti bune pentru Romania

Playtech Playtech,
Ce se intampla in Germania si Olanda, dupa izolare totala. Vesti bune pentru Romania

Vesti bune vin din Olanda si Germania acolo unde nivelul de transmitere a coronavuirusului a scazut simtitor. Motivul este cat se poate de simpu: distantarea sociala. Astfel, potrivit unor estimari, daca in Olanda, o persoana infectata contamina alti doi oameni, in prezent o singura persoana infecteaza un om, potrivit adevarul. ro. Ceea ce inseamna reducerea la . continuă pe Playtech

Edi Iordanescu: Tari mai dezvoltate si mai civilizate decat Romania au decis izolare totala; nu stiu noi ce asteptam!?

Tehnicianul Edward Iordanescu a scris, luni, pe Facebook, ca tari mai dezvoltate si mai civilizate decat Romania au decis izolare totala, subliniind ca a trecut a trecut si momentul recomandarilor in lupta cu Covid-19.

Orasul din Italia care a raportat primul caz Covid-19 nu a mai inregistrat nicio infectie. Vesti bune din Peninsula

Vesti extrem de bune din Italia! Primul oras din Peninsula care a fost lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat niciun caz de infectie. Ce spun autoritatile? Primul oras din Italia lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat nicio infectie Vesti bune din Peninsula! Italia nu a mai inregistrat niciun caz nou de coronavirus in .

Vesti bune pe plan economic. Unde s-au inregistrat cresteri in aceste zile

Aceste zile au adus o crestere mare pe planul economic, ceva ce nu s-a mai intamplat de luni bune. Cu toate ca masurile de prevenire a epidemiei impiedica acesti indici. Vesti bune pe plan economic Potrivit Bursei de la Bucuresti, sedinta de astazi s-a deschis cu cresteri de 1,5-4% pe toti indicii. De astfel, marti .

Horoscop Minerva saptamana 23-29 martie 2020. Vesti bune, dar si atentionari majore

Horoscop Saptamanal Minerva pentru perioada 23 29 martie 2020. Ultima saptamana din luna martie aduce vesti bune pentru majoritatea zodiilor, dar si cateva semnale de alarma pentru unii nativi. Horoscopul de mai jos este un rezumat, accesati link-ul de sub fiecare zodie pentru a citi integral horoscopul saptamanii 23-29 martie 2020.

Subiectele zilei: Prima zi de izolare totala in Romania: Avem 17 morti si 906 cazuri de coronavirus. Autoritatile vor sa testeze toti bucurestenii; Disidentul Paul Goma a murit la Paris, in urma infectarii cu coronavirus

Adevarul: Vesti incurajatoare din Olanda si Germania. Nivelul transmiterii noului coronavirus, in scadere datorita distantarii sociale * Libertatea: Frica medicilor de la Spitalul Militar Sibiu: Nu avem echipament si nu ma duc la lupta sa fiu erou in carti * Newsweek: Masti cu pret umflat de cinci ori, de peste 11 milioane euro, cumparate dintr-un sat din Giurgiu * Gazeta de Sud: Copiii au teme acasa, dar nu mai sunt librarii deschise * Actual de Cluj: Microbuz de la ISU Maramures, accident in Cluj dupa ce a preluat din aeroport 14 romani veniti din Franta.

2.469 de vranceni sunt in izolare totala la domiciliu, 52 in carantina. Amenzi de peste 400.000 de lei intr-o singura zi pentru inconstienti

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 6. 151 de persoane. Alte 110. 042 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )