Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu Insula Belina, recuperata de la PSD: Este o reparatie a unei monstruozitati

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Insula Belina, recuperata de la PSD: Este o reparatie a unei monstruozitati

Insula Belina si bratul Pavel revin in proprietatea statului, acesta este anuntul facut de premierul Ludovic Orban, la inceputul unei sedinte de Guvern din mai 2020. Vineri, Ionel Danca a spus ca aceasta decizie este o reparatie a unei monstrozitati juridice realizate de PSD cu domeniul public al statului. Insula Belina, din nou a statului, . continuă pe Playtech

Insula Belina revine in domeniul public al statului

Guvernul a adoptat o hotarare prin care Insula Belina revine in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si in administrarea Apelor Romane, a anuntat, vineri, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, citat de Agerpres.

Insula Belina revine in domeniul public al statului

Insula Belina revine in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si in administrarea Apelor Romane, potrivit unei hotarari adoptate vineri seara de guvern.

Insula Belina si Bratul Pavel au revenit in domeniul public al statului!

Insula Belina revine in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si in ad.

Ionel Danca: Insula Belina revine in domeniul public al statului. E o reparatie a unei monstruozitati juridice realizate de PSD

Guvernul Orban a adoptat o Hotarare care prevede readucerea insulei Belina in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si in administrarea Apelor Romane. Este o reparatie a unei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )