Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu Justitia in perioada Starii de Urgenta

România Liberă România Liberă,
Ce se intampla cu Justitia in perioada Starii de Urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat decretul privind instituirea starii de urgenta. Acesta preved. continuă pe România Liberă

CNAS a transmis precizari despre acordarea serviciilor medicale si tratamentelor pe perioada starii de urgenta

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a anuntat, luni seara, o serie de modificari referitoare la acordarea serviciilor medicale si tratamentelor pe perioada starii de urgenta.

ANCOM, institutia condusa de Sorin Grindeanu, responsabila de razboiul impotriva informatiilor false in perioada starii de urgenta

Fostul premier Sorin Grindeanu va avea un rol important in perioada starii de urgenta. ANCOM, institutia pe care o conduce, va fi responsabila de solicitarea inchiderii site-urilor care dau stiri false.

DOCUMENT Ce prevede decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat luni decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Ce prevede acest decret. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

DOCUMENT Ce masuri in domeniul economic contine decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat decretul privind instituirea starii de urgenta, care contine o serie de masuri de protectie pentru populatie, pentru angajatori si angajati.

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului: Nu vom lua nicio masura abuziva pe perioada starii de urgenta

Cabinetul Orban nu va lua nicio masura abuziva pe perioada starii de urgenta, ce a fost decretata de presedintele Klaus Iohannis pentru ca actiunile necesare si obligatorii in combaterea epidemiei de COVID-19.

Administratia Prezidentiala sprijina infiintarea Casei Memoriale - Muzeu Doina Cornea

Presedintele Klaus Iohannis sustine, prin Administratia Prezidentiala si Muzeul National Cotroceni, .

PSD, dupa instituirea starii de urgenta: Atragem atentia ca e nevoie de criterii clare de angajare. Guvernul nu poate sa ia oameni de pe strada si sa-i angajeze

Vicepresedintele Senatului, Titus Corlatean, a cerut Guvernului ca, in perioada starii de urgenta, sa mentina criteriile in ceea ce priveste angajarile in domeniul sanatatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )