Libnet.ro
UNICEF

05:15

Se intampla in lumea medicala din Romania! Este vorba despre un medic din Vaslui - Ce a putut face pentru un schimb de tura, e ireal

Antena3 Antena3,
Se intampla in lumea medicala din Romania! Este vorba despre un medic din Vaslui - Ce a putut face pentru un schimb de tura, e ireal

Medicul de la Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui acuzat de colegi ca nu resusciteaza pacienti in stop cardio-respirator a primit un avertisment. in plus ca masura disciplinara a fost mutat pentru. continuă pe Antena3

SOC in ROMANIA! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! Fiul sau a facut ANUNTUL TRIST, iN LACRIMI!

Florin Piersic a povestit in urma cu ceva timpo conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: Mai, tata,.

VESTEA care a SOCAT showbiz-ul din ROMANIA: HORIA MOCULESCU A CEDAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! indragitul compozitor a vorbit despre unele dintre problemele sale cu care s-a confruntat in urma cu cateva luni. Este vorba despre.

SOC iN ROMANIA! L-au gasit SPANZURAT! OANA LIS a facut anuntul TRAGIC!

Oana Lisa distribuit pe profilul ei de Facebookstirea macabra care a ingrozit Romania. Este vorba despre sinuciderea criminalului din Timisoara, care a ucis un politist. Sotia lui Viorel Lis a fost.

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

Roxana Minzatu: Absorbtia fondurilor europene de catre Romania este de 29 %, aproape de media europeana, deci nu suntem de certat

Absorbtia fondurilor europene de catre Romania este de 29%, aproape de media europeana 31%), deci nu suntem de certat, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, la o intalnire cu presa ce a avut.

DETALII INCREDIBILE: Modalitatea prin care hackerii au atacat spitalele din Romania

Hackerii care au atacat recent spitalele din Romania nu vor primi niciun ban drept rascumparare, acestea reusind sa recupereze deja mare parte din informatii de la alte institutii din sistemul medical. Mai.

Doar doua universitati din Romania au intrat in clasamentul QS Ranking 2020 Prorector: Autoritatile ar trebui sa demareze urgent un model de sustinere a excelentei academice in marile universitati

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca UBB) si Universitatea din Bucuresti sunt singurele din Romania incluse in topul QS Ranking 2020, ambele in intervalul 801-1. 000 din clasament. Cele doua universitati au fost clasate si anul trecut pe aceleasi pozitii.

Criza de ser antiviperin in spitalele din Romania

In plin sezon estival, spitalele din Romania au fiole de ser antiviperin expirate. Ultimul lot livra.

Cum arata vila vedetelor din Barbados! Este de vanzare pentru 40 de milioane de dolari!

Vila din Barbados in care o multime de vedete, printre care Printul Harry sau Elton John, si-au petrecut vacanta, este scoasa la vanzare pentru 40 de milioane de dolari. Iata cum arata luxoasa proprietate! .

HOROSCOP. Zodia care are lumea la picioare

Exista un singur semn astral, conform horoscopului, care are toate atributele pentru a avea lumea la picioare. Este vorba despre persoanele nascute in zoda Leu. Leii au succes in domenii precum politica sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )