Libnet.ro
UNICEF

08:15

Se intampla de maine. Toti oamenii de la bloc sunt vizati: amenzi de necrezut

Playtech Playtech,
Se intampla de maine. Toti oamenii de la bloc sunt vizati: amenzi de necrezut

Romanii care locuiesc la bloc trebuie sa fie mai atenti decat pana acum. Noua modificare nu-i avantajeaza deloc pe unii dintre ei. Despre ce este vorba si de ce doar oamenii care nu locuiesc la casa sunt vizati de amenzi uriase? Oamenii care locuiesc la bloc, vizati de amenzi uriase Legea mirosurilor intra in vizorul . continuă pe Playtech

Schimbari la CFR. Toti oamenii care calatoresc cu trenul trebuie sa afle: ce amenzi se dau

CFR tocmai a facut un anunt important. Daca incalci aceasta regula, te vei trezi instant cu amenda. Toti calatorii trebuie sa ia la cunostinta asta! Schimbare la CFR. Toti oamenii care calatoresc cu trenul trebuie sa stie Echipele de control al CFR au efectuat mai multe razii in trenurile care au trecut prin Capitala pentru .

Se dau bani de la stat. Mii de tineri din Romania sunt vizati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Veste extraordinara pentru tinerii din Romania. Autoritatile au anuntat ca se dau bani de la stat in anumite conditii. De ce acte este nevoie?! Se dau bani de la stat pentru tineri Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti AMOFM) a facut anuntul. Absolventii institutiilor de invatamant in varsta de minimum 16 ani pot .

Se schimba buletinele! Toti romanii sunt vizati! Legea a fost adoptata. Cand vor fi emise noile acte

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat, marti, proiectul de lege ce prevede eliberarea noilor carti de identitate electronice cu cip. Noile buletine sunt optionale, astfel incat romanii vor avea posibilitatea de solicita si carti de identitate simple. Legea urmeaza sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )