Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce se intampla la MApN, dupa demisia lui Adrian Tutuianu. Mihai Tudose: Am vorbit deja cu Dragnea!

Antena3 Antena3,
Ce se intampla la MApN, dupa demisia lui Adrian Tutuianu. Mihai Tudose: Am vorbit deja cu Dragnea!

Decizia privind conducerea Ministerului Apararii va fi luata in coalitie, a anuntat marti premierul Mihai Tudose, precizand ca a discutat deja cu presedintele PSD, Liviu. continuă pe Antena3

Ce se intampla la MApN, dupa demisia ministrului Tutuianu. Mihai Tudose: Am vorbit deja cu Dragnea!

Decizia privind conducerea Ministerului Apararii va fi luata in coalitie, a anuntat marti premierul Mihai Tudose, precizand ca a discutat deja cu presedintele PSD, Liviu.

Cine va conduce Ministerul Apararii Nationale dupa demisia lui Adrian Tutuianu

Vicepremierul Marcel Ciolacu a fost desemnat sa conduca, in mod interimar, Ministerul Apararii Nationale, dupa ce premierul Tudose a acceptat demisia ministrului Tutuianu.

Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE 17:52 Vicepremierul Marcel Ciolacu a preluat interimar portofoliul Apararii *ACTUALIZARE 17:24 Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii Nationale, au declarat surse oficiale *ACTUALIZARE 16:53 MFP: Nu sunt dificultati in ceea ce priveste plata drepturilor salariale ale angajatilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale *ACTUALIZARE 16:42 Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu a declarat in direct la Antena 3 ca si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 16:38 Surse: Tudose i-a chemat de urgenta la Guvern pe ministrul Apararii si pe ministrul Finantelor pentru explicatii privind salariile militarilor *ACTUALIZARE 15:36 Ministrul Muncii, despre plata esalonata a salariilor angajatilor MApN: Nu am auzit de asa ceva ---- Ministerul Apararii Nationale MApN) va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Radu Tudor: Presedintele Iohannis nu s-ar grabi sa accepte demisia lui Adrian Tutuianu, de la MApN

Radu Tudor a dezvaluit, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis nu s-ar grabi sa accepte demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, ca.

Radu Tudor: Presedintele Iohannis nu s-ar grabi sa accepte demisia lui Adrian Tutuianu de la MApN

Radu Tudor a dezvaluit, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis nu s-ar grabi sa accepte demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, ca.

Demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, a fost acceptata de premierul Mihai Tudose

UPDATE: Demisia lui Adrian Tutuianu a fost acceptata de premierul Mihai Tudose, informeaza B1 TV. Demisia urmeaza sa ajunga la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis urmand sa ia act de.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

Premierul a acceptat demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu

Premierul Mihai Tudose a acceptat demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu.

Premierul a acceptat demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu

Premierul Mihai Tudose a acceptat demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )