Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce se intampla cu nuntile in Romania, dupa 15 mai: Marcel Vela avertizeaza

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu nuntile in Romania, dupa 15 mai: Marcel Vela avertizeaza

Cei mai multi romani si-au anulat nuntile programate pe perioada starii de urgenta, dar si in lunile ulterioare. Daca vrei totusi sa te casatoresti, Vela are cateva avertismente. La. continuă pe Playtech

Vor putea romanii sa faca nunti dupa 15 mai? Ce raspunde Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de romani. El spune ca pentru a ajunge intr-o faza optimista dupa 15 mai romanii trebuie sa fie in continuare foarte constiinciosi si foarte responsabili: Depinde de comportamentul nostru, sa mai rabdam un pic, inca doua saptamani.

Somajul tehnic platit de stat, in vizorul autoritatilor: ce se intampla dupa 15 mai, conform ministrului Muncii

Foarte multi romani se afla la aceasta ora in somaj tehnic si sunt panicati de situatia in care se vor afla dupa 15 mai. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale are insa o veste.

Fost presedinte CCR: Dupa 15 mai, Parlamentul e unica solutie

Augustin Zegrean sustine dupa 15 mai, cel mai probabil va exista un proiect de lege in Parlament pentru pastrarea unor restrictii, aceasta fiind singura solutie ca deciziile viitoare legate de masurile din perioada coronavirusului sa fie constitutionale.

Regulament pentru turism dupa 15 mai. Ministrul Economiei a facut anuntul

Virgil Popescu vine cu noi lamuriri despre turism. Ministrul Economiei sustine ca se lucreaza la un set de masuri si reguli pentru sectorul turistic, dupa 15 mai.

Ce se intampla cu nuntile dupa 15 mai. Raspunsul ironic al lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost intrebat, joi seara, daca se vor putea organiza nunti dupa data de 15 mai. Vela afirma ca respectarea in continuare a tuturor masurilor poate aduce o perspectiva optimista si in acest domeniu si ca specialisti vor evalua situatia in functie de contextul epidemiologic din acel moment.

Pot romanii sa faca nunta dupa 15 mai? Raspunsul ministrului de Interne, Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat, joi, ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de cetateni.

Somaj tehnic: Ce se intampla cu angajatii firmelor a caror activitate este restrictionata si dupa 15 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca firmele care vor ramane sub masurile de restrictie a activitatii vor beneficia in continuare de plata somajului tehnic pentru angajati si dupa data de 15 mai.

Nici dupa 15 mai nu vom merge la restaurant sau la mall, nu vom iesi din localitate fara motiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca nici dupa data de 15 mai, in Romania nu vor f.

Nici dupa 15 mai nu vom merge la restaurant sau la mall, nu vom iesi din localitate fara motiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca nici dupa data de 15 mai, in Romania nu vor f.

Popescu: Ne gandim la un pachet de sprijin al hotelierilor romani; ne dorim terase deschise dupa 15 mai

Hotelierii romani ar putea beneficia de un pachet de sprijin din partea statului, a anuntat luni seara, la Realitatea Plus, ministrul Economiei, Virgil Popescu, potrivit Agerpres. Pe de alta parte, el a precizat, totodata, ca oficialii din turism intentioneaza sa discute cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii pentru a vedea daca, dupa data de 15 mai, este posibil sa se deschida terasele in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )