Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce se intampla cu planetele? Motivul pentru care NASA isi va intrerupe misiunile

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu planetele? Motivul pentru care NASA isi va intrerupe misiunile

Toate planetele sistemului solar se vor alinia sambata, iar NASA a anuntat ca va intrerupe momentan misiunile desfasurate pe Marte in urma acestui fenomen, potrivit realitatea. net. Alinierea. continuă pe Antena3

La 19 ani, s-a sinucis cu pastile de diabet. Motivul pentru care a facut acest gest i-a lasat fara cuvinte pe apropiati

O adolescenta de 19 ani din Targu-Jiu a decis sa-si puna capat zilelor, luand pastile de diabet. Tanara a ajuns la spital, insa, desi initial medicii au reusit sa o stabilizeze,.

Demisia unei angajate l-a luat prin surprindere pe sef. Motivul UIMITOR pentru care femeia a renuntat la serviciu (FOTO)

Demisia unei angajate a devenit populara in mediul online prin felul natural in care aceasta si-a expus motivele. Femeia spune ca din cauza colegilor a decis sa renunte la locul de munca. Mai.

Serviciul de la Facebook pentru care va trebui sa platesti

Facebook lucreaza in prezent la un serviciu de stiri pe baza de abonament, la care utilizatorii se aboneaza pentru a citi noutatile publicatiilor preferate, potrivit News. ro. Compania condusa de Mark.

Carmen Bruma: Top 5 motive pentru care nu slabesti desi mergi la sala

Carmen Bruma a dezvaluit pe blogul ei ca primeste multe intrebari de la cititori care sustin ca incearca sa aiba un regim sanatos, merg si la sala, insa nu reusesc sa slabeasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )