Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce se intampla cu pretul biletelor de tren! Ministerul Transporturilor a facut anuntul! Revolta in Romania

B1 B1,
Ce se intampla cu pretul biletelor de tren! Ministerul Transporturilor a facut anuntul! Revolta in Romania

Ministerul Transporturilor a pus in dezbatere un proiect prin care este ajustat tariful de rezervare a locului in tren. Tariful de rezervare creste de la 4 lei la 5 lei. Tarifele de calatorie cu metroul si de. continuă pe B1

Ministerul Transporturilor, Metrorex si Primaria Sectorului 4 au semnat un protocol privind o noua statie de metrou

Ministerul Transporturilor, Metrorex si Primaria Sectorului 4 au semnat, marti, un protocol cu privire la construirea unei statii de metrou la nivel suprateran, situata intre statia de metrou Berceni si Soseaua de Centura. Valoarea estimata a proiectului este de aproximativ 146 de milioane de lei 30,7 milioane euro), fara TVA.

Meteorologii au facut anuntul. Cand va ninge pentru prima data, anul acesta, potrivit ANM

Specialistii ANM au facut anuntul legat de momentul in care va ninge pentru prima data. Dar si despre instalarea noului sezon rece, care se pare ca va sosi in urmatoarele zile. Temperaturile vor fi in continua schimbare, in urmatoarea perioada. ANM a facut anuntul: cand ninge pentru prima data? Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat .

Andreea Mantea a facut anuntul, la Puterea Dragostei. Cine a castigat 1.500 de euro

Andreea Mantea a anuntat cine este castigatorul galei din 29 septembrie. Concurentii rad cu un ochi si plang cu altul, pentru ca langa castigator s-a aflat si cel care va parasi casa iubirii. Cine a plecat de la Puterea Dragostei si care a fost norocosul care a pus mana pe premiul de 1. 500 de euro? .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )